Soacra Gabrielei Cristea a izbucnit în lacrimi. Elena Clonda a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut fiul ei

Data publicării:
Tavi Clonda, sursa instagram
Descriere foto: Tavi Clonda, sursa instagram

Elena Clonda a vorbit cu lacrimi în ochi despre momentul cumplit prin care a trecut fiul ei, Tavi Clonda, în tinerețe. Femeia a crezut că o să-l piardă.

Elena Clonda și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri dureroase din trecut. Mama lui Tavi Clonda a trecut printr-o dramă greu de descris în cuvinte. Femeia a vorbit despre momentul cumplit în care și-a pierdut soțul, dar și despre  momentul în care soțul Gabrielei Cristea a fost supus unor operații dificile, în urma unui incident violent în care s-a implicat din cauza unei foste iubite.

Mama lui Tavi Clonda a mărturisit că fiul ei a fost la un pas să își piardă o mână, după ce s-a bătut cu un bărbat pe care l-a văzut într-o ipostază compromițătoare cu iubita lui de pe vremea când avea 20 de ani.

„Era de 20 de ani el și a fost la mare. Avea o prietenă din liceu. Atunci am avut un moment de cumpănă, când el a pățit un accident la mână. A trebuit să ajungă la spital (...) I-a tras un pumn la un tip. Aia nu s-a mai întâmplat niciodată. El nu e bătăuș, nu a fost niciodată, dar la 20 de ani....(...). A văzut-o într-o poziție indecentă cu acel tip și s-a enervat”, a dezvăluit Elena Clonda, la Antena Stars.

Elena Clonda a mărturisit că s-a temut pentru viața fiului ei, mai ales că rana suferită s-a infectat și au fost necesare două operații pentru a-i salva brațul.

„L-au dus în Constanța, dar medicii l-au tratat cu indiferență acolo. L-au cusut numai pe deasupra, dar el avea tendonul rupt. (...) A durat foarte mult refacerea. A făcut infecție, era să-l pierd atunci. Și acum știu cum stătea, numai cu fructe. Nu suporta nimic. Avea temperatură foarte mare. Când îl vedeam acolo în pat.... Două operații a avut”, a mărturisit în lacrimi mama lui Tavi Clonda.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel