Soțul Ilenei Stana Ionescu a ajuns la spital, după ce a alunecat în baie, la 95 de ani: "Am avut o coastă ruptă și..."

Sursa foto: Andrei Ionescu, captură YouTube/ Prima TV
Descriere foto: Sursa foto: Andrei Ionescu, captură YouTube/ Prima TV

Soțul Ilenei Stana Ionescu a trecut prin momente delicate, după ce a alunecat în baie, la 95 de ani. 

Soțul Ilenei Stana Ionescu a ajuns de urgență la spital, după ce a alunecat în baie, din neatenție. Din nefericire, Andrei Ionescu, în vârstă de 54 de ani s-a les și cu o coastă ruptă. Cu toate astea, bărbatul a recunoscut că cea mai mare durere a fost faptul că a trebuit să stea departe de soția sa cât timp a fost internat în spital.

Soțul Ilenei Stana Ionescu a ajuns la spital, după ce a alunecat în baie, la 95 de ani

„ Am avut o coastă rupă, care mi-a perforat un pic pleura, adică învelișul plămânului.M-au internat imediat la Spitalul de Urgență Floreasca, unde am stat o săptămână. Azi mă externez, mă simt bine, am avut tratament. De-abia aștept să ajung acasă, mi-e tare dor de soție, de Ileana mea, ne iubim de 66 de ani, a fost tare îngrijorată pentru mine', a declarat actorul pentru Impact.ro.

Ileana Stana și soțul ei au un fiu care este stabilit în America, astfel că singurul ajutor vine din partea unei doamne care mai vine pe la ei prin gospodărie. 

 „Să știți că foarte mulți artiști în vârstă aleg să stea la un cămin de bătrâni, în ultima parte a vieții, mai ales dacă sunt și foarte bolnavi și au nevoie de ajutor medical permanent. Și noi am stat o lună la un azil, cât timp femeia care are grijă de noi și-a rezolvat niște treburi. Rămăsesem singuri, fără sprijin, în gospodărie, eu am și mari probleme cu vederea, așa că am găsit această soluție. Am plătit 3.000 de lei, amândoi, pentru o lună, erau condiții bune, nu arăta deloc a azil. Au avut grijă de noi, dar tot mai bine e în casa ta, în patul tău', au mai spus soții Ionescu.

 

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu se iubesc de 66 de ani

'Noi ne-am înțeles bine și pentru că suntem diferiți, în unele privințe. Între noi este o diferență de 9 ani. Cât privește personalitatea, eu vă pot spune că sunt foarte calm și nu pun problemele la suflet, le iau în râs. Ileana este mai vulcanică, vorbește foarte repede. La sfârșit, după ce tot povestește, o întreb ce a vrut să spună. Între noi nu au fost accese de gelozie, când aveam alt partener de scenă. Am jucat și împreună, a fost chimie între noi și pe scenă, am fost doi profesioniști. Îmi mai amintesc că, din toate turneele, ea aduna cărți de bucate, apoi eu și fiul meu trebuia să gustăm ce prepară, pe capul nostru cădea treaba asta. Îi spuneam Ilenei doar atât: „Este foarte bună, dar să nu mai faci!'. Noi am avut mereu pat comun, dormitor comun, acesta este secretul. Dacă nu dormi împreună te înstrăinezi, căci nu mai povestești înainte de culcare', au mai spus cei doi. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 iun 2023, 16:12 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience