Smiley, surpriză imensă pentru fani. Artistul și-a făcut public numărul de telefon: „Adevărul e că m-am ținut de cuvânt”

Data publicării:

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul le-a făcut fanilor o surpriză de zile mari.

Smiley le-a fezvăluit fanilor de pe Facebook numărul lui de telefon. Artistul le-a promis de mult timp fanilor că va face acest lucru, iar acum internauții au posibilitatea să vorbească la telefon cu cântărețul lor preferat. Smiley a avut mereu o relație strânsă cu fanii lui și le-a împărtășit momentele speciale din viața lui.


Chiar dacă majoritatea persoanelor au fost impresionate de ideea artistului, au existat și sceptici care nu au putut crede că acela este chiar numărul lui Smiley. Alții i-au cerut datele contului bancar și l-au întrebat dacă și-a găsit buletinul. Smiley a venit cu precizări pentru urmăritorii lui. 


”Adevărul e că m-am ținut de cuvânt: 1) Am pus numărul de o săptămână în comentarii pe Youtube, puteți verifica. 2) Este numărul meu, nu cel personal, cel pe care mă suna Gina, ci e unul cu care țin legătura cu Oamenii mei de peste un an. Oamenii mei știu despre ce vorbesc. 3) Nu am cerut nimic, doar mi-am făcut numărul public, telefonul pe care pot să fiu contact direct. Acum că am lămurit-o, poate intrați și voi pe Youtube și lăsați un comentariu”, a scris Smiley.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel