Smiley și Gina Pistol, peripeții în cea de-a doua zi de Paște: „Să vină să ne salveze cineva”

Data actualizării: | Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram

Smiley și Gina Pistol au ieșit la plimbare în pădure alături de fiica lor. Artistul le-a cerut fanilor ajutorul. 

Smiley și Gina Pistol și-au luat fetița și au plecat la o plimbare prin natură. Cei doi sunt în culmea fericirii, mai ales că este primul Paște petrecut alături de micuța lor Josephine. Peisajul de basm le-a distras atenție proaspeților părinți, care s-au rătăcit în pădure. Smiley le-a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram. Chiar dacă artistul se amuza de situație, Josephine a început să plângă, iar Gina Pistol a încercat să o calmeze. 


„Da! Ne-am rătăcit în pădure! Să vină să ne salveze cineva”, a zis Smiley pe InstaStory. 


Rolul de părinți li se potrivește de minune celor doi. Artistul a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Gina Pistol și fiica lor. Imaginea a topit internetul: ”Hristos a înviat! După un weekend cu familia extinsă...astăzi am ieșit la plimbare cu fetele mele! Doar noi trei și pădurea...”, a scris Smiley. 


Smiley și-a luat în serios rolul de tătic și este un sprijin de nădejde pentru Gina Pistol. Artistul a învățat să schimbe scutece și spune că este o plăcere să facă asta. Chiar dacă are multă treabă la studio, își face mereu timp pentru a o ajuta pe Gina Pistol. 


„Ne-am făcut noi așa, un sistem în care mă trezesc mai devreme, Gina doarme mai mult cumva, facem cu rândul. Josephine e cuminte, doarme, acum doarme și mai mult noaptea. E drept, e din ce în ce mai prezentă, râde mult, zâmbește, e foarte atentă la lucrurile noi și ce să zic, noi vedem fiecare gest în plus, fiecare sunet care este nou”, a spus Smiley la „Vorbește Lumea”. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel