Smiley și Gina Pistol, ipostaze inedite pe internet. Ce fac cei doi cât timp doarme micuța Josephine

Data publicării:
Gina Pistol și Smiley, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol și Smiley, sursa foto Instagram

Smiley și Gina Pistol au devenit de curând părinți de fetiță. Cei doi își împart foarte bine sarcinile și reușesc să facă față cu brio noilor provocări. 

Gina Pistol și-a dorit foarte mult să devină mămică. Chiar dacă medicii nu i-au dat vedetei șanse prea mari, iată că minunea s-a întâmplat și a venit pe lume Josephine. Chiar dacă începutul a fost mai greu pentru cei doi, acum lucrurile s-au mai relaxat și au timp mai mult doar pentru ei. 


Smiley a lansat piesă nouă, așa că a profitat de moment și a realizat mai multe videoclipuri alături de frumoasa mămică. Gina Pistol și Smiley le-au arătat fanilor de pe TikTok, ce fac ei atunci când Josephine doarme. 

 

@smiley_omul

##NoiDoisiNoaptea devenim 3 ???? ##smiley ##family @gina.pistol

♬ Noi Doi Si Noaptea - Smiley

 

@smiley_omul

Tu ce clip ai facut pe ##NoiDoisiNoaptea ? Eu am facut despre familie ❤️ ##smiley ##family @gina.pistol

♬ Noi Doi Si Noaptea - Smiley


Josephine și-a cunoscut străbunica în urmă cu câteva zile


Cei doi părinți au fost foarte entuziasmați că mica lor prințesă o va cunoaște pentru prima oară pe bunica lui Smiley, așa că le-au povestit și fanilor de pe Instagram. 


„Astăzi vă prezentăm în premieră „Noi trei și ziua”. Suntem în premieră. Mergem acasă la bunici și Josephine se va întâlni pentru prima oară cu străbunica ei”, a transmis Smiley la InstaStory, în urmă cu ceva timp. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel