Smiley și Gina Pistol, CADOUL de majorat pentru fiica lor. Ce i-au pregătit cei doi încă de la naștere: „Am început să plângem...”

Data publicării:
Smiley, sursa foto Instagram
Descriere foto: Smiley, sursa foto Instagram

Smiley și Gina Pistol au pregătit deja cadoul de majorat pentru fiica lor, Josephine, chiar dacă aceasta nu a împlinit nici măcar un an. 

Smiley și Gina Pistol știu deja ce îi vor oferi de majorat fiicei lor, Josephine. Chiar dacă au devenit părinți în urmă cu doar câteva luni, cei doi i-au pregătit deja o surpriză micuței Josephine pentru ziua când va deveni majoră. 


Smiley a dezvăluit că înainte de a merge la maternitate cu Gina Pistol pentru a naște, s-a gândit să înregistreze un mesaj video pentru fiica lor. Această înregistrare i-o vor da cadou de majorat. 


„Noi am făcut o treabă, fix înainte să plecăm la maternitate. Eu i-am zis Ginei că aș vrea să facem o filmare, la Josephine în cameră, să-i vorbim ei la 18 ani (n.r să-i transmită un mesaj). Și Gina mi-a zis că nu poate, că o să plângă… dar fix înainte cu jumătate de oră sau o oră, înainte să plecăm la maternitate, am pus telefonul să vorbim. Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim. Și atât am zis… draga noastră Josephine, și am început să plângem amândoi ca proștii”, a spus Smiley în cadrul unui podcast. 


Smiley a dezvăluit că le-a fost tare greu să facă acel clip video deoarece plângeau de emoții și fericire. Chiar cu jumătate de oră înainte de a pleca, cei doi au reușit să înregistreze un mesaj pentru micuța Josephine. 


”Dar până la urmă am reușit să spunem niște lucruri, pe care eu nu mi le amintesc, nici nu pot să mă uit la filmare acum, dar vrem să i-o dăm la 18 ani. Eu am învățat asta de la ai mei. Părinții mei, când am făcut 18 ani, mi-au făcut cadou o înregistrare cu mine la 3 ani”, a mai spus Smiley.

 

Gina Pistol, SECRETUL pe care i l-a ascuns mamei sale: „A aflat din presă. A fost foarte urât”

 

Gina Pistol a mărturisit că i-a ascuns mamei sale un aspect important legat de sănătatea ei. 

 

„Mama nu a știut că eu nu pot rămâne însărcinată. N-am vrut să-i zic. Mama mă întreba, orice părinte își întreabă copilul trecut de 30 și ceva de ani, și nu i-am spus lucrul ăsta. I-am spus că nu sunt pregătită, dar nu puteam să-i zic că nu pot să fac copii.

Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri.”, a dezvăluit Gina Pistol în cadrul podcastului Fain & Simplu, de pe YouTube. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel