Smiley și Gina Pistol au decis numele fetiței. Mai sunt câteva săptămâni până când vor deveni părinți: „Suntem pregătiți, credem noi”

Data actualizării: | Data publicării:

Smiley și Gina Pistol au intrat pe ultima sută de metri de sarcină. Frumoasa prezentatoare TV va naște peste câteva săptămâni, iar pregătirile sunt în toi. 

Smiley a mărturisit că este copleșit de emoții și că încearcă să se pună la punct cu toate îndatoririle de tată, pentru a face față întâlnirii cu fiica sa. Artistul și iubita sa au ales deja un nume pentru cea mică și așteaptă cu nerăbdare să o țină în brațe.

 


„Mă antrenez ca să țin fetița în brațe, că aici nu e vorba de forță, ci de rezistență. Mai durează vreo două-trei săptămâni. Am emoții și cu cât trec zilele mai mult realizăm amândoi că se întâmplă și că mai e foarte puțin. Suntem pregătiți, credem noi, dar cu siguranță sunt foarte multe lucruri pe care o să le simțim și nu știm dăcă suntem pregătiți. Ne-am gândit la un nume. Gina se simte foarte bine, acum se odihnește un pic. Îți dai seama că în ultima perioadă lucrurile se mișcă mai greu”, a declarat artistul la Pro TV.


„Eu știu unul dintre numele pe care fiica ta îl va avea: Maria”, a glumit Măruță, făcând aluzie la faptul că numele real al lui Smiley este Andrei Maria. 


Cum a fost experiența de jurat la ”Românii au talent”

Smiley i-a luat locul lui Andi Moisescu la pupitrul juraților de la „Românii au Talent”. Artistul spune că experiența din această postură  a fost complet diferită față de cum se desfășurau lucrurile în culise, acolo unde întămpina concureții alături de colegul său, Pavel Bartoș.


Da, a fost o situație inedită pentru mine. La Românii au talent nu mi s-au întâmplat niciodată în 11 ani și uite că sezonul ăsta am fost nevoiți eu și Andi să împărțim scaunul. De acolo am văzut cel mai bun sezon al show-ului. A fost o situație dificilă și pentru mine și Pavel fiindcă a fost greu pentru colegul meu în culise.


Și din postura asta de jurat îmi e foarte greu să zic ”nu”. Pe de altă parte, numerele concurenților se văd cu totul altfel din acest scaun; numere foarte incitante sau numerele de magie. Sunt momente pe care din culise nu am ocazia să le văd. Să știi că la numerele de cântat, cele care îmi plăceau tare, realmente îmi venea să apăs pe butonul galben”, a povestit Smiley. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel