Smiley și Andra, declarații uimitoare la Românii au talent: "Eu sunt dispus să te fac plic pe mine"

Data publicării:
Smiley și Andra, sursa instagram
Descriere foto: Smiley și Andra, sursa instagram

Smiley și Andra au avut parte de un schimb de replici spumoase la  „Românii au talent”, totul spre amuzamentul colegilor și al telespectatorilor.

Pe scena „Românii au talent” a urcat trupa Duo Varadi, care au avut un număr de dans impresionant. Jurații au fost uimiți de prestația acestora, motiv pentru care Smiley a lansat o propunere la adresa Andrei. Aceasta a provocat-o pe artistă să execute același număr. Mai exact, iubitul Ginei Pistol și-a luat angajamentul ca un an de zile să repete, astfel încât el și Andra să poată executa o mișcare plină de pasiune. 

 „Ne faceţi să visăm cu ochii deschişi, ca şi noi putem să facem asta, dar mai bine admiram, că nu vom putea face noi asta niciodată. Dar e bine că veniţi voi şi ne arătaţi cum se dansează. Mai ales când la mijloc e şi o dragoste atât de frumoasă”, a spus Andra.

Imediat după ce Andra a jurizat numărul, Smiley a venit cu propunerea care a stârnit amuzamentul colegilor și al telespectatorilor.

„Andra mi-a mărturisit, pe parcursul numărului vostru, că a încercat să facă şi ea să facă figura aia de la final. Cea în care tu te-ai făcut plic pe el şi l-ai îmbrăţişat.

Andra, dacă tu te angajezi ca un an de zile să repetăm ca să ne iasă figura aia, eu sunt dispus să te fac plic pe mine, serios. O să mai şi slăbesc puţin”, a spus Smiley.

Andra s-a amuzat de gluma lui Smiley spunând că și ea trebuie să mai slăbească puțin. Nici Pavel Bartoș nu s-a lăsat mai prejos, acesta promițând că va executa același număr alături de Florin Călinescu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel