Smiley și-a luat în serios rolul de tătic: „Nu e greu deloc. Îmi place foarte tare”

Data publicării:
Smiley, foto Instagram
Descriere foto: Smiley, foto Instagram

Smiley și Gina Pistol sunt din ce în ce mai fașcinați de viața de părinți. Cei doi fac o echipă pe cinste, iar Smiley a dezvăluit cum își împart sarcinile. 

Smiley a lansat piesă nouă și este foarte încrezător că va ajunge în toate topurile. Muzica şi versurile sunt compuse împreună cu Dorian Micu, Şerban Cazan şi Gabriel Stănoiu. Piesa a fost lansată şi cu un videoclip spectaculos, pentru care Smiley a făcut o "cursă nebună" prin Bucureştiul pustiu pe timp de noapte. 


„Clipul este spectaculos, am filmat cu o echipă super de dimineaţa, de la 7,00, până noaptea târziu şi m-am simţit la unele faze de parcă aş fi jucat în Fast and furious”, a mărturisit Smiley într-un comunicat de presă. 


Smiley și Gina Pistol trăiesc cele mai frumoase clipe de când a venit pe lume fetița lor. Cei doi sunt foarte entuziasmați și se descurcă de minune în rolul de părinți. Josephine îi surprinde cu fiecare gest nou, cu fiecare zâmbet, iar artistul este topit după ea. 


„Mă descurc foarte bine la schimbatul scutecelor. Nu m-am cronometrat. Nu dau teste de viteză. Pe mine mă interesează să fiu delicat, să se desfășoare totul frumos, să nu plângă. În primele trei zile m-am panicat la schimbatul scutecelor, dar după aceea m-am obișnuit. Nu e greu deloc. Îmi place foarte tare”, a spus Smiley la „Vorbește Lumea”. 


Chiar dacă artistul susținea în urmă cu ceva timp că nu se descurcă deloc la schimbatul scutecelor, acum Smiley a început să învețe și spune că este o plăcere să facă asta. Chiar dacă are multă treabă la studio, își face mereu timp pentru a o ajuta pe Gina Pistol. 


„Ne-am făcut noi așa, un sistem în care mă trezesc mai devreme, Gina doarme mai mult cumva, facem cu rândul. Josephine e cuminte, doarme, acum doarme și mai mult noaptea. E drept, e din ce în ce mai prezentă, râde mult, zâmbește, e foarte atentă la lucrurile noi și ce să zic, noi vedem fiecare gest în plus, fiecare sunet care este nou”, a adăugat artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel