Smiley se pregătește intens de venirea pe lume a fetiței lui. Artistul este foarte emoționat pentru marea întâlnire

Smiley și Gina Pistol, foto Instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, foto Instagram

Smiley și Gina Pistol trăiesc cele mai emoționante clipe din viața lor. Cei doi se pregătesc să devină părinți. 

Emoțiile au atins cote alarmante pentru Gina Pistol și Smiley care mai au foarte puțin timp până când își vor întâlni fetița. Cei doi se pregătesc conștiincios pentru marea întâlnire, iar entuziasmul poate fi citit cu ușurință pe fețele lor. Smiley este foarte mândru de noile achiziții pentru bebeluș și nu ezită să le împărtășească acest sentiment și fanilor de pe TikTok, acolo unde artistul postează tot felul de filmulețe amuzante, atât cu el, cât și cu Gina. 


„Mă antrenez ca să țin fetița în brațe, că aici nu e vorba de forță, ci de rezistență. Mai durează vreo două-trei săptămâni. Am emoții și cu cât trec zilele mai mult realizăm amândoi că se întâmplă și că mai e foarte puțin. Suntem pregătiți, credem noi, dar cu siguranță sunt foarte multe lucruri pe care o să le simțim și nu știm dăcă suntem pregătiți. Ne-am gândit la un nume. Gina se simte foarte bine, acum se odihnește un pic. Îți dai seama că în ultima perioadă lucrurile se mișcă mai greu”, a declarat artistul pentru Pro TV, în urmă cu puțin timp. 

@smiley_omul

Suntem nerabdatori ???? #smiley #baby #futureparents @gina.pistol

♬ I'm So Pretty - chunkymonkeeyyGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 05 Martie 2021, 14:55 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience