Smiley radiază de fericire de când a devenit tătic. Ce mesaj emoționant a postat artistul

Data publicării:

Smiley este în culmea fericirii de când a devenit tătic pentru prima oară. Artistul a postat și un mesaj emoționant despre fiica lui.

Smiley și Gina Pistol nu-și mai încap în piele de fericire de când au devenit pentru prima dată părinți. Cu această ocazie specială, artistul a compus chiar și o melodie dedicată fetelor lui. Gina Pistol a fost emoționată până la lacrimi atunci când a ascultat-o pentru prima oară.

Smiley este extrem de fericit că a devenit tătic. Recent, acesta a postat un fragment din melodia dedicată Ginei Pistol și fetiței lor, alături de un mesaj, care a emoționat pe toată lumea: „Sunt îndrgostit iremediabil”, semn că instinctul patern deja și-a făcut apariția, chiar și după doar câteva zile.

Prima apariție a Ginei Pistol și a lui Smiley, după ce au ajuns acasă cu fetița lor!

Gina Pistol și Smiley au avut prima apariție publică, după ce au ajuns acasă cu fetița lor. Fericiții părinți au realizat un filmuleț emoționant pe care l-au postat pe rețelele de socializare prin care le-au dezvăluit internauților cum se simte proaspăta mămică, dar și copilul lor.

„Bună! Salutare tuturor! Vă pupăm cu drag! Aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine. Am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă. Le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis urări, sfaturi, energie pozitivă”, a spus Smiley pe Facebook.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel