Smiley, PROVOCAT de un concurent. Dezvăluire în PREMIERĂ: Așa mi-a zis Gina că e gravidă. Eu eram MUCHO. Andra a rămas UIMITĂ

Andra și Smiley, sursa instagram
Descriere foto: Andra și Smiley, sursa instagram

Un concurent l-a determinat pe Smiley să dezvăluie cum a aflat că va devenit tată. Andra a rămas uimită de gestul Ginei Pistol. 

Lucian Colareza a uimit publicul de la Românii au Talent și i-a făcut de jurați să se confeseze în fața publicului. Dacă Andra i-a dezvăluit concurentului că-l alesese că cânte cu ea pe scena de la Sala Palatului, Smiley a spus cum l-a anunțat Gina Pistol că este însărcinată. 

Deși Smiley a afirmat că nu este un fan al muzicii latino și că nu l-a prins niciodată acest stil, a recunoscut că a asistat la moment ca la un adevărat concert de acest gen.

"Eu nu ascult muzica asta deloc, nu m-a prins niciodată, dar pot să apreciez felul în care o cânți tu, adică ești de acolo. Dacă închideam ochii ziceam că e unul care a venit din Spania și ne cântă de-alea d-ale lor. Ai o voce foarte bună. M-am uitat ca la un spectacol. Felicitări", i-a spus Smiley.

Cum a aflat Smiley că va fi tată. "Așa mi-a zis Gina..."

Andra a intervenit după afirmația lui Smiley, însă l-a provocat astfel să dea vorba din casă, potrivit DC NEWS.

"E foarte interesant cât de mică e lumea. Mucho embarazada… așa i-am zis eu lui David Bisbal când l-am văzut ca să-i arăt că știu spaniolă. Glumesc", a spus Andra.

"Mie așa mi-a zis Gina că e gravidă. La un moment dat mi-a zis: mucho embarazada! Soy embarazada. Și eu eram mucho", a intervenit Smiley.

Andra a reacționat imediat, emoționată de gestul Ginei: "Vai, ce frumos".Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 20 feb 2021, 15:10 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play