Smiley, mesaj emoționant pentru fetița lui: "Sunt recunoscător şi fericit"

Data publicării:
Smiley, instagram
Descriere foto: Smiley, instagram

Smiley este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni tătic pentru prima dată. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, artistul a transmis și un mesaj emoționant pentru fetița lui.

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani, însă au preferat să țină la distanță relația lor de ochii curioșilor. Anul acesta, odată cu aflarea veștii că vor deveni părinți, au decis să arăte întregii lumi cât de mult se iubesc, drept dovată fiind chiar copilul pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

Smiley, mesaj emoționant pentru copilul lui

Smiley a ales petreacă sărbătorile de iarnă în sânul familiei. Artistul s-a fotografiat lângă bradul împodobit alături de iubita lui, Gina Pistol, dar și de fratele, părinții și bunica artistului. În dreptul frumoasei fotografii cu familia, Smiley a postat și un mesaj emoționant pentru cele mai importante persoane din viața sa, dar și pentru minunea care urmează să vină pe lume.

„Sunt recunoscător şi fericit pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc, pentru muzică şi pentru tot ce a adus muzica în viaţa mea! Dar cel mai recunoscător sunt pentru minunea care va veni pe lume anul viitor şi îmi va completa viaţa! Iubire şi pace vă doresc!" , a scris Smiley în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel