Smiley își sărbătorește ziua de naștere. Ce urare emoționantă i-a transmis Gina Pistol: „Tot ce trăim noi acum a fost un dar de la Dumnezeu”

Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol și Smiley, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol și Smiley, instagram

Smiley a împlinit 39 de ani. Cu această ocazie specială, Gina Pistol a transmis un mesaj emoționant.

Gina Pistol și Smiley formează astăzi un cuplu solid. Au împreună o fetiță și sunt extrem de fericiți din postura de părinți. Astăzi, artistul își sărbătorește ziua de naștere. Smiley a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani, iar cu această ocazie specială, Gina Pistol a transmis un mesaj emoționant.

Gina Pistol: „Ce trăim noi acum, a fost un dar de la Dumnezeu și o minune”

„Cumva, tot ce trăim noi acum, a fost un dar de la Dumnezeu și o minune. Și nu aș vrea să îi forțez mâna (cu o a doua sarcină, n.red.). Dacă e să se întâmple, cu mare drag, îmbrățișez orice. Cred că Dumnezeu are alte planuri acum decât să îi facă lui Andrei un cadou un copil (râde, n.red.).

Nici nu am avut timp să mă pregătesc, sunt la fel ca autoritățile în timpul iernii (luate pe nepregătite, n.red.). Așa sunt și eu, anul acesta. Glumesc. Încă îi caut cadoul ideal pentru el”, a spus Gina Pistol pentru Fanatik.

Gina Pistol: „Eu nu pot să îi ofer mai mult decât ceea ce are”


Gina Pistol a recunoscut că atuci când vine vorba de cadouri este mai complicat, deoarece consideră că partenerul său are tot ce își dorește.

„Eu nu pot să îi ofer mai mult decât ceea ce are. Din câte știu eu, este foarte fericit și mulțumit de viața pe care o are în acest moment. Îi merg toate bine și nu pot eu să concurez eu cu așa ceva. Adică orice cadou material venit din partea mea pălește în fața darurilor primite de la Univers, de la Dumnezeu.

Eu știu care este una dintre dorințele lui, dar mai bine îl las pe el să zică… Nu îmi pot permite să vorbesc despre dorințele lui. Iar din punct de vedere spiritual, îmi canalizez energia pentru a i le îndeplini”, mai spune Gina Pistol pentru sursa mai sus menționată. De această dată, Smiley nu va face nicio petrecere de ziua lui. Artistul are câteva filmări, apoi își va petrece timpul cu familia sa. „Vom petrece timp împreună, dar el are ceva de filmat. El va munci de ziua lui, deci nu va fi vreo petrecere”, a precizat Gina.

Când a simțit Gina Pistol că Smiley este sufletul ei pereche

 

Gina Pistol a mers în emisiunea găzduită chiar de Smiley pe Youtube, „8, 8 și ceva, FIX”, acolo unde a vorbit despre dragoste, relația cu Smiley și rolul de mămică. 


Gina Pistol a dezvăluit cum a ajuns să se îndrăgostească de cel care urma să devină tatăl copilului ei. Vedeta a povestit că totul a început în timpul unui concert, în timp ce Smiley interpreta piesa „Love is for free”. Vedetei i s-a pus pata pe artist, așa că a început să meargă în culisele emisiunii „Vocea României” pentru a-l observa mai bine. 


„Pentru mine erai Smiley și atât. Un băiat simpatic. Îmi plăcea muziac ta și atât. Țin mine că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci. Erai pe scenă și cântai ”Love is for free” și eram ”Hai că e drăguț băiatul ăsta”. (...) Pe urmă te-am mai văzut la Vocea, veneam în public și mă uitam așa la tine”, a povestit Gina Pistol, în cadrul emisiunii online „8, 8 și ceva, FIX”. 


Chiar dacă Gina Pistol a avut mari emoții în timpul interviului, aceasta s-a relaxat pe parcurs și a dezvăluit ce o atrage cel mai mult la bărbatul din viața ei:


„Mie îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul. Mă atrage, îmi place chestia asta”, a spus vedeta.


Smiley a dezvăluit că simțul umorului a fost cel care l-a atras cel mai mult la Gina. În plus, timpul petrecut alături de iubita lui este deloc plictisitor, datorită acestei calități pe care vedeta o are. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel