Smiley, imagine emoționantă alături de Gina Pistol și fiica lor. Cum a fost surprins artistul: "Bine ai venit în clubul taticilor"/ FOTO

Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa instagram

Smiley și-a surprins fanii cu o nouă fotografie alături de Gina Pistol și fiica lor, Josephine.

Smiley și Gina Pistol trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor, după ce au devenit părinți pentru prima dată. Proaspeții părinți își petrec majoritatea timpului alături de micuța lor, Josephine. Cei doi împărtășesc momentele petrecute alături de micuță și cu fanii, care sunt extrem de curioși cum decurg acum lucrurile, de când viața lor s-a schimbat radical.

Recent, Smiley a publicat pe rețelele de socializare o nouă fotografie în care se află alături de Gina Pistol și fiica Lor Josephine. În timp ce artistul spală lucrurile micuței sale, Gina și Josephine îl privesc, în timp ce prezentatoarea TV râde de iubitul ei. Alături de imagine, Smiley a pus și un mesaj haios:

„O seară obișnuită din viața nui bărbat disciplinat”.

 

Artistul a vrut să le arate fanilor săi cum arată o seară din viață lui, de când a devenit tătic. Postarea a strâns mii de aprecieri și comentarii: 

 „Bravo! Bine ai venit în clubul taticilor implicați în creșterea copilului încă de la naștere „ ,  „As spune o seara obisnuita din partea unui barbat, in special a unui tata, adevarat!”, „Sunteți minunați!! Bravo tăticule!!”, „Auuu! Ma topesc! Ce „bulane” are pitica! Am si eu pici acasa! Sunteti minunati! ”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea artistului.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

 

Motivul pentru care Smiley și Gina Pistol nu îi arată chipul micuței Josephine

 

Smiley a precizat că atunci când fiica lui îi va spune cu cuvintele ei că vrea să apară pe rețelele de socializare, în principal pe Tik Tok, atunci el cu siguranță nu va ezita să nu-i îndeplinească această dorință.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

 

Gina Pistol a ținut să le explice și ea fanilor de ce ea și Smiley au luat decizia de a nu-i arăta chipul fetiței lor în mediul online. Vedeta a mărturisit că  pericolul din online este foarte mare, acesta fiind motivu alegerii lor.

„Nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel