Smiley, fotografie emoționantă în familie alături de "fetele lui"/ FOTO

Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa instagram

Smiley și-a surprins fanii cu o fotografie emoțioantă alături de burtica de graviduță a Ginei Pistol. Imaginea a devenit imediat virală.

Smiley este în culmea fericirii de când a aflat ca va deveni tătic pentru prima dată. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gina Pistol. Deși cei doi au  ales să țină departe de ochii curioșilor relația, însă în momentul în care au aflat că  vor devei părinți, nu au mai putut să se abțină, astfel că le-au arătat tuturor cât de mult se iubesc.

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. în sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”, scria Gina Pistol pe Instagram anul trecut.

Smiley, fotografie emoționantă cu burtica Ginei Pistol!

Încă de la primele ore ale zilei, Siley și-a surpris fanii cu o imagine emoționantă în timp ce săruta burtica de graviduță a Ginei Pistol. În dreptul fotografiei, artistul a transmis și un mesaj :  „Dimineața cu fetele mele...”.

Fotografia a devenit imediat virală și fanii au lăsat sute de comentarii și aprecieri: „Sunteți minunați!  / Cât de frumos! Iar ce urmează după ce se va naște minunea, nici nu se poate descrie in cuvinte! / Curcubeu sa fie asupra voastra! Fericire mai mare, nu exista! Va imbratisez! Fetele sunt printese eterne, sa nu uiti asta„ au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel