Smiley, detalii neștiute despre relația cu părinții lui. Tatăl artistului a fost aviator: „Am avut o copilărie foarte frumoasă”

Data actualizării: | Data publicării:
Smiley, foto Instagram
Descriere foto: Smiley, foto Instagram

Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Dar puțini oameni cunosc cât de apropiat este acesta față de părinți și familie.

Smiley a dezvăluit care este relația lui cu familia. Artistul este foarte apropiat față de părinți și bunici. Acesta are și un frate mai mic cu 7 ani, care este implicat în proiectul HaHaHa Production. 


Smiley le mulțumește părinților lui în fiecare zi pentru educația oferită și spune că niciodată nu a simțit presiune din partea lor, l-au lăsat să își aleagă drumul în viață și i-au oferit învățăturile cele mai de preț pentru viitor. 


„Tot ce sunt eu astăzi este meritul părinților mei și al familiei, mereu am spus asta. Educația, valorile, credința, simplitatea, pasiunea, dragostea necondiționată, grija de cei din jur, pe toate le-am văzut la ei înainte de a ne fi fost explicate și impuse mie și lui Filip. Așa am crescut, am fost mereu foarte apropiați de părinții noștri și ni s-a părut mereu firesc să fie și stricți cu noi”, a declarat Smiley pentru VIVA!


Smiley spune că nu a avut lipsuri în perioada copilăriei sau în perioada adolescenței. Artistul spune că părinții lui au avut grijă să nu le lipsească nimic și nici să îi împovăreze cu problemele familiei. 


Tatăl lui Smiley a fost aviator, iar artistul spune că și-a dorit mereu să se trezească dimineața cu aceeași bucurie cu care se trezea tatăl lui atunci când pleca la serviciu. 


„Am avut o copilărie foarte frumoasă. Nu făceam boacăne notabile, dar toată ziua stăteam cu băieții în fața blocului, până se lăsa seara și ne strigau părinții să mergem în casă, la masă. Aveam un grup de băieți care îmi sunt și acum apropiați, vorbim când avem ocazia, cu care jucam fotbal ore în șir, ascultam muzică, dansam, făceam tot felul de jocuri. Nu știam când trece timpul”, a adăugat cântărețul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel