Smiley, despre talentul ascuns al Ginei Pistol: „Cântă încontinuu în casă”

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol și Smiley. Captură Foto Youtube
Descriere foto: Gina Pistol și Smiley. Captură Foto Youtube

Smiley a vorbit despre planurile de viitor pe care le are cu Gina. Artistul a mărturisit că iubita lui cântă foarte des și nu se știe niciodată pe ce drum vor apuca. 

Smiley și Gina Pistol trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor, de când au afla că vor deveni părinți. Frumoasa prezentatoare TV va naște o fetiță și este deja foarte emoționată. Smiley a vorbit despre perioada care urmează și despre cum se va descurca în postura de proaspăt tătic. 


„Deşi încerc, cred că nu îmi imaginez nici 1% din ce se va întâmpla în viaţa mea. Dar, abia aştept. Sunt pregătit pentru tot ce urmează sau, cel puţin, încerc să fiu. Sper să ies pe plus la evaluarea de un an”, a declarat artistul pentru click.ro.


Gina Pistol iubește muzica foarte mult, iar Smiley povestește că aceasta cântă mai mereu prin casă. Artistul a spus că nu se știe niciodată când se va apuca și Gina se muzică. 


„Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi”, a adăugat Smiley. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel