Smiley, despre rolul de tătic. Artistul încă nu știe să schimbe scutece: „Eu mă ocup de hrănirea cu biberonul”

Data publicării:
Smiley, foto Instagram
Descriere foto: Smiley, foto Instagram

Smiley este în culmea fericirii de când a devenit tată de fetiță. Cum se descurcă artistul în postura de proaspăt tătic?

Smiley și Gina Pistol au devenit părinții unei fetițe superbe în urmă cu aproximativ o lună. Chiar dacă artistul își dorește foarte mult să o ajute pe Gina, acesta a recunoscut că încă nu știe să schimbe scutece. Artistul adoră să îi cânte fetiței lui și uneori o hrănește cu biberonul. 


”Gina este cu alăptatul, este maestră în schimbarea scutecului, eu nu. Eu mă ocup de hrănirea cu biberonul, de râgâială, deci sunt expert aici, sunt omul de la gaze, cu liniștitul, îi mai cânt”, a mărturisit artistul în emisiunea sa online de pe YouTube.


Fanii au fost curioși să afle când o va filma artistul pe micuța Josephine. Răspunsul lui Smiley a fost cât se poate de comic, chiar dacă i-a nemulțumit pe internauți: 


”Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor de pe Tik Tok.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel