Smiley, despre rolul de tată: „A depășit nivelul de împlinire a dorinței, a fost mult mai mult decât atât”

Smiley trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui de când a devenit tată. 

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în urmă cu 9 luni. Micuța Josephine a venit pe lume la începutul lunii martie. Gina Pistol a mărturisit că a fost o sarcină delicată și că a trebuit să aibă foarte multă grijă de ea în cele nouă luni de sarcină. 

Cu atât mai mare a fost bucuria atunci când cei doi și-au întâlnit fetița. 

Smiley este în al nouălea cer și mărturisește că, deși viața i s-a schimbat complet, este mai fericit ca niciodată. 

 „Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt neapărat senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote.

Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o „pernă” foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are parcă somnifere în ea, dar și energizante, după caz (râde). (n.r. O zi din viața lor de familie) Începe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești.Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui, dar și când reușesc, îmi place tot și particip la tot. Suntem într-o continuă revelație și bucurie, nicio expresie a ei nu seamănă cu alta, este foarte veselă, comunicativă, expresivă, fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus. Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta, însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a fost mult mai mult decât atât.”, a povestit Smiley, pentru libertateapentrufemei.ro

 

Gina Pistol, despre rolul de mamă: „Este cel mai frumos greu posibil”

Gina Pistol  a revenit în televiziune după o pauză de un an. Vedeta a intrat inițial în concediu prenatal, iar după ce s-a născut micuța Josephine, a rămas acasă, pentru a se putea ocupa de creșterea ei. Recent, vedeta a revenit pe platourile de filmare ale emisiunii „Chefi ca cuțite” și spune că deși a trecut un an, pentru ea pare că a lipsit o singură săptămână. De asemenea, iubita lui Smiley a vorbit și de rol de mamă și cât de mult i-a schimbat viața nașterea fiicei sale.


„Este o perioadă foarte frumoasă, o perioadă foarte grea, este cel mai frumos greu posibil, am tot spus lucrul acesta. Mă uit la fetița mea și văd cât de repede trece timpul. Și face 9 luni imediat. Întorcându-mă în platou am simțit că nu am lipsit decât o săptămână, colegii mei sunt la fel. Cu toate astea, fetița mea crește și totul e in regulă, e în etapa de-a bușilea. Îmi citește gândurile și când ma gândesc să nu se ducă undeva, ea fix acolo se duce”, spune Gina Pistol la Observator.


Cu ce probleme s-a confruntat vedeta în timpul sarcinii

 

Recent, frumoasa blondină  a dezvăluit că a avut probleme serioase pe parcursul celor 9 luni de sarcină și a experimentat dureri insuportabile. Fosta prezentatoare de la Asia Express a declarat că nu și-a împărtășit suferința cu nimeni, pentru a nu-i îngrijora pe cei dragi.

„Eu, o lună de zile, am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina… Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții’, a declarat Gina Pistol, potrivit VIVA.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 04 dec 2021, 14:02 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play