Smiley, despre cel de-al doilea copil. Când îi vor face un frățior micuței Josephine: „Îmi place jobul ăsta de tată”

Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram

Smiley își dorește să devină tată pentru a doua oară. Ce părere are Gina Pistol?

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima oară în primăvara anului trecut. Prezentatoarea emisiunii Chefi la Cuțite a adus pe lume o fetiță sănătoasă, pe care au numit-o Josephine. Viața celor doi are un nou sens de când au devenit părinți pentru prima oară și sunt mai fericiți ca niciodată. 


Chiar dacă nu a trecut nici un an de la fericitul eveniment, Smiley spune că și-ar dori să îi facă un frățior micușei Josephine, dar nu știe dacă Gina Pistol își dorește acest lucru atât de rapid, mai ales că abia a reușit să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii. 


„N-aș putea să spun. Asta e întrebarea frecventă, aparent pe care mi-o pun și eu mie: Când îi facem un frățior lui Josephine? N-aș putea să răspund la asta, șefa de proiect este aici…”, a declarat Smiley în podcastul lui Mihai Bobonete.


Smiley este implicat în creșterea micuței Josephine și spune că încearcă să fie cât de mult poate prezent în creșterea ei. Artistul spune că încă este temător când trebuie să îi facă baie, deoarece nu este atât de îndemânatic. 


„Mă mai trezesc și eu. În multe situații dorm lemn și nu aud nimic. Acum o să înceapă înțărcarea. Gina încă alăptează. E drept că Gina se trezește mult mai des. I-am zis că are o armă în plus față de mine. Eu pot să mă chinui să o legăn, nimic. Încă îi fac baie cu teamă, că eu nu sunt foarte îndemânatic.


Mă descurc la schimbatul scutecului. Acum am început diversificarea. Mă străduiesc să fiu în viața fiicei mele cât de pot de mult. Îmi place jobul ăsta de tată. A slăbit Gina, chiar a slăbit. Acum e pe ultima sută de metri ca să ajungă la forma care a consacrat-o”, a mai adăugat artistul. 

 

Smiley și Gina Pistol, CADOUL de majorat pentru fiica lor. Ce i-au pregătit cei doi încă de la naștere: „Am început să plângem...”

 

Smiley a dezvăluit că înainte de a merge la maternitate cu Gina Pistol pentru a naște, s-a gândit să înregistreze un mesaj video pentru fiica lor. Această înregistrare i-o vor da cadou de majorat. 


„Noi am făcut o treabă, fix înainte să plecăm la maternitate. Eu i-am zis Ginei că aș vrea să facem o filmare, la Josephine în cameră, să-i vorbim ei la 18 ani (n.r să-i transmită un mesaj). Și Gina mi-a zis că nu poate, că o să plângă… dar fix înainte cu jumătate de oră sau o oră, înainte să plecăm la maternitate, am pus telefonul să vorbim. Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim. Și atât am zis… draga noastră Josephine, și am început să plângem amândoi ca proștii”, a spus Smiley în cadrul unui podcast. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel