Smiley, de nerecunoscut. Cum arată iubitul Ginei Pistol, după ce și-a lăsat mustață: "Semeni cu Pablo Escobar"

Data publicării:
Smiley, sursa foto Instagram
Descriere foto: Smiley, sursa foto Instagram

Smiley este de nerecunoscut cu noul look. Fanii au rămas socați de transformarea iubitului Ginei Pistol, iar reacțiile au fost pe măsură.

Agasat în nenumărate rânduri de fanii care i-au cerut să se tundă, Smiley le-a arătat acestora la ce să se aștepte, dacă nu vor înceta să-i ceară acest lucru.

”Dacă mai aud și anul ăsta că trebuie să mă tund, îmi las și mustață”, a scris Smiley în dreptul unei fotografii în care acesta purta mustață.

La vederea fotografiei, fanii nu s-au putut abține, astfel că i-au dat artistului mai multe replici. Unii dintre aceștia s-au amuzat copios de noul look al artistului și l-au comparat chiar și cu Pablo Escobar. Au fost însă și persoane care i-au cerut artistului să nu se tundă și să rămână la look-ul care l-a consacrat în ultimii ani.

”Nu te tunde, că celor mici le place să tragă de păr. Măcar atât, să scape Gina de păruială! / Îti mai lipsește pălăria și spui ești de ăla care vinde cazane de țuică și tuciuri / Să mor io? N-ai curaj. Auzi?!  Voiam să te întreb.. Da de ce nu te tunzi? / O să o deranjeze mustața pe prințesa pe care o aștepti. Așa că mai gândește-te! / Zici că ești de ăla care pune burlane și vinde și covoare / Nu ai tupeu să te tunzi și să îți lași mustață/ Semeni cu Pablo Escobar", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel