Smiley, bucuros că fetița nu va semăna cu el: „La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok”

Data publicării:
Smiley, sursa foto Instagram
Descriere foto: Smiley, sursa foto Instagram

Smiley și Gina Pistol sunt pe ultima sută de metri de sarcină. Peste o lună, cei doi își vor putea ține în brațe fetița. Artistul a început pregătirile de viitor tătic și este extrem de emoționat.

Smiley recunoaște că are emoții mari în ceea ce privește rolul de tătic. Artistul se pregătește temeinic să își cunoască fetița. A amenajat chiar și camera, au cumpărat pătuț, cărucior și tot ce va mai avea nevoie bebelușul, 

 

Sunt pe ultima 100 de metri, la ultima strigare. Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat de ce urmează, cred că sunt pregătit, habar nu am ce mă așteaptă. Sunt entuziasmat să o cunosc. Nu știm exact, aflăm luna aceasta data, mai durează o lună și un pic când va naște Gina. De la o vreme, toată lumea îmi zice Smiley tăticul, nu-mi mai spus Smiley omul. Avem tot, suntem înarmați până în dinți. Am reușit să renovăm și o parte din casă, mai urmează să luăm niște hăinuțe, dar suntem de pregătiți la capitolul cărucioare, scaun de mașină, pătuț. Abia aștept să o țin în brațe, sunt puțin așa emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez”, a povestit artistul în emisiunea „Vorbește lumea”, de la ProTv. 

 

Pe lângă emoțiile întâlnirii cu cea mică, artistul a recunoscut că are și o mare bucurie: faptul că fetița nu îi moștenește nasul, după cum a observat el din ecografii. Smiley și Gina au ales deja numele primului lor copil, însă deocamdată rămâne un secret. 

Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță, sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a mai adăugat Smiley.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel