Smiley, afectat PROFUND de războiului din Ucraina: „Tinerii vor să dăruiască flori, nu să le primească pe mormânt”

Data publicării:
Sursă foto: Smiley, instagram
Descriere foto: Sursă foto: Smiley, instagram

Smiley este alături de refugiații din Ucraina. Arstul s-a arătat afectat de situația din Ucraina.

Tot mai vedete s-au arătat afectate de războiul dintre Ucraina și Rusia. Aceștia au sărit în ajutorul celor care au fugit din calea războiului. Recent, Smiley a publicat un mesaj emoționant, pe contul său pe rețele de socializare și a mărturisit că ceea ce se întâmplă acum este nedrept. Totodată, Smiley a precizat că nu găsește o explicație la tot ce se întâmplă, însă este de părere că toată această situație care a fost creată va afecta foarte mult copiii.

„Oare ce simte o soție care va fi alături de bărbatul ei doar până la granița? Oare cum vad copiii lumea când ridică capul după umărul tatălui care-i strânge în brațe, poate pentru ultima oara?

Știu. Sunt întrebări grele. Dar, din păcate, fac parte din realitatea la care suntem martori de câteva zile. O realitate la care nu am găsit încă explicație.”, a scris cântărețul.

„Este un război pe care nimeni nu vrea să-l ducă”

„Acesta e un război pe care nimeni nu vrea sa-l duca, pentru că tinerii care lupta în el vor sa-si trăiască viață ca să dăruiască flori, nu să le primească la mormânt.

Si mă întreb încă ceva. Până când armele vor mai ține locul diplomației? Până când oamenii vor avea de suferit pentru orgoliile personale ale celor puțini?

Până când vor avea bani pentru arme și vor minți că nu au pentru oameni? Nicio armată din lume nu poate cuceri speranța si nicio bombă nu poate descuraja binele.”, a adăugat Smiley.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Saveta Bogdan, SPERIATĂ de război

„Sunt foarte fricoasă și îmi e foarte frică. Nu mi-am putut închipui că în secolul ăsta o să mai fie războaie. Nu le-a mai ajuns gripa aia care a fost. Acum vine războiul și acum îmi e frică să nu vină și la noi. Fata mea din America îmi spune „mamă, ia-ți bilet de avion și vino, mamă, la mine și stai aici că la noi e liniște”, a declarat Saveta Bogdan pentru "Star News", de pe Antena Stars.

"Am plâns și atâta m-am rugat”

Deși fiica ei i-a propus să plece în America, artista nu se poate dezlipi atât de ușor de casa din România și, spune ea, a muncit mult ca să aibă tot ceea ce are astăzi, în țara ei natală. Mai mult, artista a aprins o lumânare pentru Vladimir Putin, în speranța că își va da seama de greșeala pe care o face și va opri atacurile asupra Ucrainei.

„Eu mai am un festival de făcut. Vreau să-l fac la sfârșitul lui iunie. Am publicul meu, eu am angajamente și eu iubesc ceea ce fac. Eu am muncit ca astăzi să fiu Saveta Bogdan și nu pot așa să-mi iau biletul și să plec. Nu aș putea, parcă tot aș sta, m-aș ascunde pe undeva, nu știu. Am plâns și atâta m-am rugat”, a adăugat artista pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel