Smiley a recunoscut care este MOTIVUL pentru care pleacă zilnic de acasă: "E sindromul mamelor"

Data publicării:
Smiley, sursa instagram
Descriere foto: Smiley, sursa instagram

Smiley a recunoscut care este adevăratul motiv pentru care pleacă zilnic e acasă. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta.

Smiley este în culmea fericirii de când a aflat că o să devină pentru prima oară tătic. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gina Pistol. Deși au ținut relația departe de ochii curioșilor, nu s-au mai putut abține și le-au arătat tuturor cât de mult se iubesc și că așteptă cu nerăbdare să devină pentru prima dată părinți.

Frumoasa prezentatoare mai are foarte puțin până își va strânge minunea la piept, însă până atunci cei doi pun la punct toate detaliile.

Smiley a dezvăluit motivul pentru care pleacă aproape zilnic de acasă!

Invitat în platoul emisiunii "La Măruță", Smiley a mărturisit care este motivul pentru care pleacă zilnic de acasă. Artistul a spus că pregătirile sunt în toi, astfel că el merge foarte des la studio pentru că acasă se fac amenajări care mai de care.

”La mine în casă stau cât mai puțin în momentul de față pentru că este în reconstrucție. E sindromul ăla al mamelor care pregătesc cuibul pentru venirea copilului. E aproape gata totul, suntem pe ultima sută de metri. Mai mult am stat la studio, cu pretextul că am de terminat albumul nou. Începutul lui martie este programat să vină copilul, dar se poate întampla orice. Constientizez din ce în ce mai mult că mai este o luna și mi se schimba viața radical. În fiecare dimineață mă trezesc mai entuziasmat decât ziua precedentă. Voi trăi niște lucruri pe care nu le-am mai trăit niciodată. Voi avea un prieten nou”, a declarat azi Smiley în emisiunea ”La Măruță”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel