Smiley a lansat piesa ''Noi doi şi noaptea''/ VIDEO

Data publicării:
Smiley, captură youtube/ smiley
Descriere foto: Smiley, captură youtube/ smiley

Smiley a lansat vineri, pe Facebook, melodia "Noi doi şi noaptea", de pe noul său album.

"E nevoie de muzică pozitivă, de chemare a verii, de forţare a optimismului şi a seninului în vieţile noastre. Putem visa cu nostalgie la aventuri, dar cel mai bine este să ne bucurăm de o piesă care ne bine dispune instant, ne ridică de pe scaun, ne dă un vibe bun şi ne ajută să ne amintim că viaţa e frumoasă şi ne poate oferi super senzaţii în fiecare zi", a declarat artistul.

Piesa a fost lansată şi cu un videoclip, pentru care Smiley a făcut o "cursă nebună" prin Bucureştiul pustiu pe timp de noapte, cu viteză maximă, scârţâit de roţi, urmăriri periculoase, adrenalină şi nenumăraţi cai putere, relatează Agerpres.

"Clipul este spectaculos, am filmat cu o echipă super de dimineaţa, de la 7,00, până noaptea târziu şi m-am simţit la unele faze de parcă aş fi jucat în 'Fast and furious'", a mărturisit Smiley.

El a decis ca avanpremiera piesei să o facă în stradă. În timpul live-ului pe Facebook de joi seara, artistul a luat decizia de a merge la cei care îşi doreau să asculte cu o noapte înaintea tuturor piesa 'Noi doi şi noaptea'.

"Le-a luat adresele şi cu piciorul pe acceleraţie şi masca pe nas a mers la câţiva dintre ei, le-a pus piesa şi a simţit puţin din emoţia reîntâlnirii cu oamenii de care îi e teribil de dor. La balcoane, la geamul apartamentului, în faţa blocului, oamenii din comunitatea online a lui Smiley au avut parte de o întâlnire neaşteptată cu el şi de o lansare personală şi individuală a noii sale piese", se arată în comunicatul citat.

"Ne lipsesc întâlnirile cu prietenii, mersul la concerte, contextele pozitive în care ne putem bucura de muzică, de filme, de teatru, de familie fără griji. Aşa că am hotărât să merg eu la câţiva dintre cei pe care de obicei îi vedeam pe primele rânduri la concertele mele şi să le dăruiesc un moment de surpriză şi bucurie, să ştie cât sunt de importanţi pentru mine şi cât îmi e de dor de ei şi de energia lor. Am colindat Bucureştiul cu 'Noi doi şi noaptea' în boxele de la maşină şi a fost super fun, am primit o grămadă de reacţii cool pentru care le mulţumesc mult oamenilor", a povestit Smiley.

Muzica şi versurile sunt compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu, Şerban Cazan şi Gabriel Stănoiu. Potrivit artistului, "Noi doi şi noaptea" creează prin sound, inspiraţie şi mood o atmosferă retro-future, o teleportare în viitor a muzicii anilor '80.

"Eu consider că muzica anilor '80 a reprezentat una dintre cele mai tari etape din istoria muzicii, eu sunt un mare fan al acestei epoci şi am vrut să umplu urechile şi sufletele celor care mă ascultă cu energia şi sound-ul acelor vremuri de glorie pentru muzică şi distracţie", a explicat Smiley.


Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel