Smiley a intrat la dietă. Artistul vrea să dea jos toate kilogramele acumulate în perioada sărbătorilor de iarnă

Data publicării:
Smiley, sursa foto Instagram
Descriere foto: Smiley, sursa foto Instagram

La început de an, Smiley este pus pe fapte mărețe, artistul își dorește o transformare fizică și a intrat la dietă. Crăciunul se pare că i-a cam dat bătăi de cap. 

Perioada sărbătorilor de iarnă ne poate aduce multe kilograme în plus. Cârnații, friptura de porc, cozonacul și salata de bouef sunt gustoase dar periculoase pentru siluetă. 


Se pare că Smiley nu s-a putut abține și a luat câteva kilograme în plus. Pentru că își dorește să fie în formă maximă, a apelat la un regim special și la un antrenor personal. Artistul le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că are planuri mari la început de an. 


„Așa cum v-am spus și săptămâna trecută, o sa mă apuc să fac o transformare fizică, așa că m-am apucat de antrenamente. Tocmai am terminat antrenamentul. Și am început și un regim special.”


Primul antrenament a fost foarte obositor pentru artist, dar la final a primit laude din partea antrenorului, care a spus că pentru început Smiley s-a descurcat foarte bine. Acesta le-a promis fanilor că îi va ține la curent și le va arăta întreg procesul de transformare.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel