Smiley a dezvăluit cum se descurcă în rolul de tătic: „La prima băiță însă am slăbit vreo două kilograme”

Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru prima oară. 

Smiley este un tătic fericit. Artistul este un bărbat împlinit de când a venit pe lume Josephine, fetița lui și a Ginei Pistol. Cei doi au dezvăluit cum este viața în trei și cum se descurcă cu responsabilitățile de proaspeți părinți. 


Smiley spune că la început a fost mai greu, dar acum se consideră un tătic descurcăreț. Se implică în creșterea micuței și o ajută pe Gina Pistol la băiță dar și la schimbatul scutecelor. 


„Sunt foarte rapid la schimbat biberoane, scutece, tot. Mi-e foarte ușor în postura de tătic. La prima băiță însă am slăbit vreo două kilograme. Acum mi-am intrat în mână.


Pot să spun că sunt foarte îndemânatic. Începem diversificarea, are deja șase luni”, a povestit cântărețul la Pro TV. 


Smiley știe că Gina are mare nevoie de ajutorul lui pentru a fi fericită și liniștită. Acesta și-a propus încă de la început să fie atent cu nevoile vedetei pentru ca aceasta să poată avea grijă la rândul ei de micuța Josephine. 


„Mi-am dat seama că Josephine va fi bine, dacă Gina este bine, liniștită și odihnită. Mi se pare esențial rolul mamei în viața bebelușului și am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi să am grijă de Gina, de starea ei de bine. Eu așa mi-am propus și asta încerc zi de zi, sper să-mi și iasă”, a spus Smiley într-un interviu pentru VIVA


Gina Pistol a dezvăluit cu ce probleme se confruntă fiica ei, Josephine. Vedeta le-a cerut ajutorul internauților. 


Gina Pistol nu știe ce se întâmplă cu fiica ei, Josephine, în vârstă de 5 luni. Micuța se trezește mereu după 5 minute după ce adorme și plânge. Vedeta nu știe ce se întâmplă cu fetița și le-a cerut ajutorul fanilor. Gina Pistol crede că fiica ei visează urât și se sperie. 


"Întrebare pentru mame! Fiica mea are cinci luni și o săptămână iar de o săptămână, 10 zile cam așa, mă confrunt cu o problemă după ce adoarme. Adică se întâmplă și ziua și noaptea. Ea a adormit singură, iar după cinci minute- zece minute se trezește plângând dar un plâns nu că ar durea o ceva ca și cum ar visa urat. Acum de exemplu am culcat-o pe la ora nouă și mai devreme cu cinci minute s-a trezit plângând, dar după ce mă duc la ea și o liniștesc, adoarme la loc. Oare este regresia somnului de la 4 luni și ea să o facă abia acum? Nu știu", a mărturisit Gina Pistol pe contul ei de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel