Smiley a dezvăluit cu cine seamănă micuța Josephine. Fanii abia așteptau să afle răspunsul

Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa instagram

Smiley și Gina Pistol trăiesc momente foarte frumoase de când au devenit părinți. Cei doi se bucură de fiecare clipă petrecută alături de fetița lor. 

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în urmă cu doar câteva săptămâni, dar din acea clipă viața lor s-a schimbat radical. Chiar dacă Gina Pistol a declarat recent că primele două săptămâni au fost foarte grele, cei doi sunt extrem de fericiți că au devenit părinți. Gina Pistol se simte norocoasă deoarece medicii nu îi mai dădeau șanse să devină mămică, iar Josephine a venit ca un miracol în viețile lor. 


„Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.


Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”, a mărturisit Smiley în cadrul podcastului Fain și Simplu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel