Smiley a dezvăluit cu cine seamănă Josephine și cum l-a schimbat viața de tătic

Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa instagram

Smiley și Gina Pistol au decis că vor ține departe de ochii curioșilor chipul fetiței lor. Dar fanii se întreabă cu cine seamănă mai mult micuța Josephine. 

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru prima oară. 


Smiley este un bărbat împlinit de când a venit pe lume Josephine, fetița lui și a Ginei Pistol. Cei doi au dezvăluit cum este viața în trei și cum se descurcă cu responsabilitățile de proaspeți părinți. 


Chiar dacă au decis că vor să o țină pe fiica lor departe de lumina reflectoarelor, fanii sunt din ce în ce mai curioși să o vadă pe Josephine pentru a afla cu cine seamănă mai mult. 


Artistul a dezvăluit că cea mică are trăsături atât de la el cât și de la Gina. Și poate spune că Josephine semănă în egală măsură cu amândoi. 


„Chiar seamănă cu amândoi, are trasături și de la mine, și de la Gina”, a dezvăluit Smiley pentru Ciao.ro.


Josephine este un bebeluș ascultător și nu le creează probleme părinților ei. 


„Suntem foarte norocoși. Ne înțelegem foarte bine cu ea. Chiar ne înțelegem din vorbe, adică îi spunem stai acum cuminte, frumos, aici, că trebuie să mâncăm'. Stă, se uită la noi, ne lasă în pace, după care ne reluăm activitatea”, a adăugat artistul. 


Smiley spune că de când a apărut Josephine pe lume chiar și relația lui cu Gina Pistol este mai apropiată. Artistul susține că venirea pe lume a fetiței lui l-a ajutat să fie mult mai atent cu ceea ce se întâmplă în jur și l-a făcut să fie mai grijuliu. 


„Da, cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult…. Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul făță de celălalt. Eu sper, acum zic eu, dar nu știu dacă ea e de aceeași părere, să fi devenit eu un pic mai grijuliu. Sper.

Eu, în general, sunt mai în lumea mea… și sunt neatent în jurul meu. Și sper să fi devenit mai atent. Dar nu știu sigur, nu bag mâna în foc”, a mai spus Smiley pentru ciao.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel