Smiley, primele declarații după ce a devenit tătic. Ce a spus artistul despre venirea pe lume a fiicei sale

Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa instagram

Smiley a făcut primele declarații după ce a devenit tătic pentru prima oară. Artistul este în culmea fericirii.

Smiley și Gina Pistol radiază de fericire de când au devenit părinți pentru prima oară. Ziua de 9 martie este specială pentru cei doi. Atunci, Gina Pistol a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Smiley a fost cel care a făcut anunțul venirii pe lumea a micuței.

„Am devenit părinţi!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastră este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru Dana Oprescu spune că este perfectă. 

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă. Găsiţi mai jos imagini cu noi şi emoţiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt aşa cum le-am trăit şi cum au năvălit peste noi. Vi le arătam ca unor prieteni buni. Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris şi Smiley pe contul de socializare.

Imediat după ce Gina Pistol a fost externată, Smiley a plecat la cumpărături pentru a luat tot ceea ce au nevoie fetele sale. Potrivit spynews.ro, artistul a declarat că este totul perfect și că el și Gina deja s-au gândit la nume, însă mai durează puțin până când vor face publică această informație.

”Ne-am gândit la nume. O să vă anunțăm. Cu siguranță viața mea se va schimba. Se va schimba în bine totul. Totul este foarte bine. Totul este senzațional. Salutări tuturor celor care ne-au trimis mesaje”, a declarat Smiley, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel