Smiley, întâlnire inedită cu Rihanna în SUA. Ce a deranjat-o pe artistă: ”Tu cine eşti?”

Data publicării:
Smiley și Rihanna, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Smiley și Rihanna, sursa instagram/ colaj foto

Smiley a făcut dezvăluiri inedite despre momentul în care s-a întâlnit cu Rihanna. Artista a fost iritată de un gest făcut de acesta.

Recent, Smiley a fost invitat la Kiss FM unde a vorbit despre perioada în care a fost în Statele Unite ale Americii și a avut ocazia să cunoască mai multe vedete internaționale, printre care Rihanna, Ciara și actorul Robert Pattinson. Acesta a avut parte de o experiență inedită în timp ce era într-un club american, alături de alți producători și prieteni de-ai săi .

„În Statele Unite totul e posibil. Eu am ajuns într-o cămăruță cu Rihanna și făceam karaoke. Toată seara a stat urcată pe masă și a cântat. A fost fantastic. Eu eram cu Șerban și ne zice unul dintre partenerii noștri că urmează o petrecere la Ciara.

Și noi am crezut că mergem la Ciara, la cântăreață acasă. Și am ajuns de fapt la un club exclusivist. Nu cunoșteam pe nimeni. Ăia nu ne știau pe noi. Și la un moment dat îl vedem pe Robert Pattinson stând singuratic într-un colț.

Șerban când a intrat, a vrut să îmi facă o poză, dar a uitat că avea blitzul pornit. Și ca să se termine seara apoteotic, poc, blitzul direct în ochi la Rihanna. După care ea îi smulge telefonul din mână și îi zice „Tu cine ești? Că toată seara mi s-a părut că te știu”.

Ea i-a dat telefonul bodyguard-ului, iar el ne văzuse deja, știa că nu suntem paparazzi. Văzuse cu cine am ajuns acolo. Și a așteptat să plece toată lumea, s-a uitat în telefon și a văzut că nu sunt deloc poze”, a povestit Smiley la Kiss FM.

 

Întrebat cânde va scoate o piesă cu Andra, , colega lui de la Românii au talent, Smiley a spus că așteaptă acel moment. De asemenea, artistul a vorbit și despre colaborarea pe care a avut-o cu Delia și care a avut un real succes.

„Lumea cere de mult o piesă cu Andra. Eu aştept să vină piesa aceea. Cumva, piesa cu Delia a venit pur şi simplu. Am compus-o în pandemie, la mine în mansardă, şi am zis „Băi, ce fain ar fi să cânte o tipă”.

Era o piesă perfectă, moody. Nu e o piesă clasică. Delia are tot felul de filme, şi am zis că acesta ar fi un film care i s-ar potrivi. Aşa că în două zile am terminat piesa pentru ea„, conform Kiss FM.

 

 

 

 

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel