Smiley i-a dat bătăi de cap Ginei Pistol: „Nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine”

Data actualizării: | Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa instagram

Smiley a făcut dezvăluiri emoționante despre relația pe care o are cu Gina Pistol, dar și cum i s-a schimbat viața de când a devenit tătic.

Smiley și-a deschis sufletul și a făcut confesiuni emoționante, în cadrul Podcast-ului Fain&Simplu cu Mihai Morar. Artistul a mărturisit că fiecare moment petrecut lângă micuța Josephine este greu de descris în cuvinte. Mai mult decât atât, totul este perfect, mai ales că el și Gina Pistol au o conexiune extrem de puternică și fac o echipă bună.

”Gina îmi spune, ”Băi, tu eşti testul meu de răbdare”. Deci, eu pentru ea am fost un test de răbdare, ea a devenit mai răbdătoare, a devenit mai aşezată, mai echilibrată. Pentru că e mai vulcanică, mai colerică ca temperament, iar eu te pot scoate din sărite foarte uşor. Eu sunt foarte calm, dar cumva te scot din sărite prin felul meu de a fi. De multe ori sunt absent, deşi sunt acolo.

Plec departe o oră, două, trei, n-ai ce să vorbeşti cu mine, sunt atent la foarte multe lucruri. Plec zile întregi, o lună, două, te miri pe unde. Adică nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare”, i-a spus Smiley lui Mihai Morar.

Artistul a recunoscut că Gina Pistol este femeia pe care și-a dorit-o dintotdeauna și cu care este pe aceeași lungime de undă.

”Ea a fost ce aveam eu nevoie ca prezenţă feminină în viaţa mea. Regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina. Este jovială, super de gaşcă, are un simţ al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea. Oriunde am fost cu ea m-am simţit excepţional. N-am simţit niciodată un moment de plicitiseală, ne plac acelaşi gen de cântăreţi, de trupe, de filme.

Deşi eu nu prea sunt cu filmele de groază, ei îi plac. Mie îmi plac mai mult comediile, filmele psihologice. Ne place aceeaşi mâncare. Nu-mi pune multe întrebări inutile. E foarte important pentru mine să ştiu că am un om acasă care mă aşteaptă şi nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, vizavi de ceea ce am eu nevoie şi care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”, a mai spus artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel