Smiley, dezvăluiri emoționante despre bunica lui. Care a fost reacția femeii când a aflat că Gina Pistol a născut

Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa instagram

Smiley a făcut dezvăluiri emoționante despre bunica lui, după ce Gina Pistol a adus pe lume o fetiță.

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru prima dată. Vestea că Gina Pistol a născut o fetiță a bucurat o întreagă Românie, însă cea mai mare bucurie a avut-o bunica lui Smiley.

Artistul este îndrăgostit de fiica sa, motiv pentru care a compus și o melodie pentru aceasta. Melodia se intituleaza  Până la tine și se bucură de un imens succes pe Youtube, la numai câteva zile de la lansare.

Invitat în emisiunea La Măruță, Smiley a povestit că bunica sa nu mai poate de fericire la auzul veștii că nepotul ei preferat a devenit tătic pentru prima dată, mai ales pentru că a fi străbunică este un noroc pe care foarte puțini oameni îl au.

„Bunica mea a devenit străbunică. Este extrem de bucuroasă, abia așteaptă să-și vadă strănepoata. Bine, toată lumea abia așteaptă să o vadă. Deocamdată sunt închiși o perioadă”, a declarat Smiley în cadrul emisiunii La Măruță de la PRO TV.

Din nefericire, din cauza restricțiilor pandemice, rudele lui Smiley nu au ajuns să o vadă pe fiica solistului, însă este nerăbdătoare să o cunoască și să o țină în brațe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel