Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol: ”Ce frumoasă ești”

Data actualizării: | Data publicării:

Smiley a transformat-o pe Gina Pistol într-o  femeie fericită și împlinită. Vedeta a postat un videoclip în care îi face o declarație de dragoste în văzul tuturor. 

Smiley este una dintre cele mai urmărite persoane din mediul online. De când formează un cuplu cu Gina, acesta este un bărbat fericit și împlinit. 

Recent a postat un videoclip pe contul lor de socializare în care Gina Pistol a fost copleșită de declarația pe care Smiley i-a făcut-o. 

”Nici nu m-ai lăsat să mă aranjez, ce drăguț ești”, i-a transmis Gina lui Smiley. 

Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos, iar acesta i-a spus:

”Doamne, ce frumoasă ești”, i-a spus Smiley, Ginei. 

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Smiley și Gina Pistol au ținut ascunsă sarcina, până în momentul în care au aflat că totul merge bine și bebelușul este complet sănătos. 

„Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră și în acest oracol video pe care îl împărțim cu voi, cu toată recunoștința pentru susținerea și mesajele pe care le-am primit până acum. Mulțumim!”, scria Gina Pistol,pe contul ei de instagram, atunci când a fost convinsă că totul este ok.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel