Selly a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu celebrul vlogger: „ Am sunat la salvare. Eram deja mort”

Data publicării:

Selly și-a îngrijorat fanii, după ce a ajuns de urgență la spital. Vloggerul a povestit tot ce s-a întâmplat. 

Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, este unul dintre cei mai de succes vloggeri din România. Acesta a cunoscut faima de la o vârstă fragedă, iar acum se bucură de o viață la care mulți tineri de vârsta lui doar visează. 

Recent, Selly și-a îngrijorat fanii, după ce le-a mărturisit că a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Vloggerul a publicat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare pe patul de spital cu perfuzia în mână. 

Selly: „Am făcut febră 40 de grade”

Selly le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, că a fost testat pozitiv cu virusul Sars-Cov2 și a avut temperatură foarte mare, motiv pentru care a decis să apeleze la ajutoruol mediculor. Din cauza faptului că se simțea din ce în ce mai rău, vloggerul a decis să plece spre spital cu mașina personală spre cea mai apropiată unitate spitalicească. 

„Am COVID. Deci fix zilele ăstea când aveam cea mai multă treabă.(...) Aseară pe la un 5 m-a luat așa o durere în gât, o dificultate la înghițire efectiv, gâtul iritat maxim, pe la 7 m-au luat niște frisoane de stăteam cu geaca pe mine în birou și cu căldura dată la maxim.

Am ajuns acasă am făcut febră 40 de grade, am sunat la salvare, m-am urcat în mașină și m-am dus singur la spital, am ajuns la spital, a mai trecut o oră cu perfuzii cu alea, am primit un telefon, era salvarea care a ajunsese, o oră și 20 i-a luat să ajungă. Dacă o oră 20 îi ia să ajungă la salvare eram deja mort. La testul rapid a ieșit negativ, la testul PCR de la spital este pozitiv, sunt pozitiv la COVID, am o formă nasoală de COVID, teoretic e tot o formă ușoară, dar e o formă din aia ușoară mai nasoală. Eu sunt și vaccinat, dar uite că s-a întâmplat.(...) Am fost acum iar la spital să-mi dea antivirale și n-am mai fost atât de slăbit și de distrus fizic ca și organism, nu-mi aduc aminte să fi fost vreodată. (...)”, a transmis Selly în mediul online.

Citește și: Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să se facă dreptate, în cazul morții artistului. Ancheta este în plină desfășurare: "Cineva trebuie să plătească pentru tot ce s-a întâmplat"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel