Situație fără precedent între Grigore Leşe, Niculina Stoican şi Cornelia Rednic. De la ce a pornit totul

Data publicării:
Niculina Stoican, Grigore Leșe, Cornelia Rednic, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Niculina Stoican, Grigore Leșe, Cornelia Rednic, sursa instagram/ colaj foto

Un nou scandal a luat amploare în showbizul românesc. De data aceasta, războiul se dă între  Grigore Leşe, Niculina Stoican şi Cornelia Rednic.

Tensiunea crește pe zi ce trece între  între Grigore Leșe, Niculina Stoican și Cornelia Rednic. Încă de când cei trei au acceptat provocarea și au decis să apară ca jurați în emisiunea ‘Vedeta populară’ de la TVR 1, se pare că a început un scandal care a uimit pe toată lumea.

Deși, toată lumea credea că cei trei se înțeleg de minune, iată că lucrurile nu stau deloc așa. Toată tensiunea dintre cei trei a început după prestația unei concurente. Niculina Stoican și Cornelia Rednic i-au reproșat interpretului că nu s-ar fi comportat așa cum trebuie.

”Era o chestiune legată de folclorul unguresc şi am vrut să văd dacă acel concurent mai ştie şi alte lucruri. Sunt doctor în muzică şi am această înclinare de a încerca să aflu cât mai multe lucruri.

Colegele mele de juriu mi-au reproşat că aş fi fost răutăcios cu unul dintre concurenţi. Dar nu consider că a fost vorba despre aşa ceva. Era o chestiune legată de folclorul unguresc şi am vrut să văd dacă respectiva mai ştie şi alte lucruri. Eu sunt doctor în muzică şi am această înclinare de a încerca să aflu cât mai multe lucruri.

Mă gândesc că poate ăsta e şi motivul pentru care colaborez la această emisiune, fiindcă mă consider un om de specialitate, iar de la asemenea oameni poţi afla de multe ori lucruri foarte interesante.”, a declarat Grigore Leșe  pentru Impact.

Niculina Stoian a declarat că nu este supărată pentru faptul că mai există uneori tensiuni. Artista a mărturisit că se bucură de aceste situații.

„Indiferent de opiniile juraţiilor, care nasc sau nu contradicţii, ceea ce contează sunt notele. Ele indică o situaţie obiectivă. Diferenţele dintre noi se nasc de dragul calităţii emisiunii, a folclorului, nu din alte considerente. Iar eu cred că într-o lume sănătoasă, e bine să avem opinii diferite, fiindcă asta arată că suntem naturali, că suntem fireşti!”, a transmis Niculina Stoican pentru Impact.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience