Siropul care vindecă ficatul. Lidia Fecioru: "Se face cură de tratament 45 de zile"

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Lidia Fecioru a oferit un nou leac pentru persoanele care au probleme cu ficatul. 

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3, unde a dezvăluit un leac excelent pentru cei care au probleme cu ficatul. Specialista a mărturisit că ceapa roșie este foarte bună pentru oamenii care au început de ciroză. Din ceapa roșie se face un sirop, care se consumă timp de 45 de zile, după care se repetă tratamentul la trei luni.

”Pentru oamenii care au început de ciroză este foarte bună ceapa roșie. Dăm prin mașina de tocat 1 kilogram de ceapă, îl amestecăm cu 850 sau 900 de grame de zahăr. Amestecăm bine, bine, şi lăsăm o săptămână și jumătate să stea la întuneric.

Din când în când, mai amestecăm în compoziţie, obligatoriu cu o lingură din lemn, porțelan sau sticlă. Să nu băgăm metal în compoziţie! Strecurăm apoi siropul pe care îl avem și începem să luăm de la trei până la opt linguri din acest sirop, pe zi.

Dacă situația e mai gravă cu ficatul, putem să începem să consumăm după a treia zi! Se face cură de tratament timp de 45 de zile şi se poate repeta după trei luni.”, a spus Lidia Fecioru , în cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Sucul care curăță rinichii. Lidia Fecioru: „Se iau câte 2 linguri înainte de masă și înainte de culcare”

Lidia Fecioru recomandă însă și alte câteva alimente ce nu ar trebui să lipsească dintr-o dietă, dacă există o astfel de boală.

"Astăzi voi oferi un leac pentru cei cu afecțiuni renale. Am văzut tot felul de oameni care au rămas cu rămășițe renale după covid, adică cu pielonefrită. Această pielonefrită este o boală care, de altfel, se moștenește. Pentru persoanele cu această afecțiune este recomandat sucul de ridichie neagră peste care se pun și 300 g de miere. Se iau câte 2 linguri înainte de masă și înainte de culcare. Ceaiul de măceșe este iarăși foarte bun atunci când ai această afecțiune. Să bei acest ceai deja trebuie să fie ca un stil de viață. Pepenele trebuie și el să fie nelipsit din dieta persoanelor cu această afecțiune.", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Planta care curăţă plămânii şi închide rănile

Planta mierea ursului are nenumărate beneficii asupra sănătății. Aceasta poate vindeca plămânii afectați în urma infectării cu COVID-19, însă are beneficii și asupra persoanelor care se confruntă cu problemele cardiace sau dureri de cap.

"Am să arăt din nou o fotografie cu o plantă pe care noi o vedem de foarte multe ori. Noi îi zicem mierea ursului sau Meduniță. Ea se mai numește și planta cu mult iod sau planta plămânului.

Când avem probleme cu o bronșiolită cronicizată, cu plămânii și bronșiile încărcate, cum sunt după răcelile acestea care au fost după COVID, când au rămas oamenii cu plămânii încărcați, cu sechele, această plantă e foarte bună.

Fie că e luată ca ceai sau infuzie, această plantă se găseşte în plafar sau la farmacie.

Această plantă mai e foarte bună pentru dureri de cap, când avem miocardite, când sunt probleme cardiace. 

De asemenea, e foarte bună ca o compresă s-o folosim atunci când avem răni care nu se închid", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la rubrica Leacul zilei, de la emisiunea Adevăruri ascunse.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel