Singurul aliment de la McDonald's pe care nu-l vei găsi decât în Italia! Costă un euro

Data actualizării: | Data publicării:
Fotografie creată de Alexandro David, de la Pexels
Descriere foto: Fotografie creată de Alexandro David, de la Pexels

Există un aliment de la McDonald's pe care nu-l vei găsi decât în Italia.

De obicei, McDonald's oferă, peste tot în lume, aceleași produse, dar iată că există o excepție! Este vorba despre Italia unde găsiți un anumit produs care poate fi cumpărat doar în această țară. Se numește Parmigiano Reggiano Snack și poate fi cumpărat doar în Italia. Costă cu un euro.

Ce este de fapt? O bucățică de brânză italiană legendară. Practic este cât o mușcătură... Cei de la McDonald's o numesc „brânză de buzunar”, asigurându-se că acest produs este complementul perfect pentru a completa un Happy Meal sau pentru a fi adăugat la o salată. Ați mâncat așa ceva până acum?

 

@cravingsinamsterdam McDonald’s in Italy has mini Parmigiano Reggiano #parmesan #parmigiano #mcdonalds #italyfood #amsterdambycravings ♬ The Assignment - Tay Money

 

@scottcaneat Checking out the local McDonald’s in Venice #snacks #mcdonaldssecrets #italy #mcdonalds #venice #UARushChallenge #foodie #foodtok ♬ Sneaky Snitch - Kevin MacLeod

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI: Știai ce conține un McPuișor?

 

O felie de carne de pui într-un strat crocant de pesmet auriu, însoţită de sos McPuișor, castraveţi muraţi și chiflă! Sună apetisant, nu?

Dar știați ce conține un McPuișor? Lista ingredientelor este destul de mare. Iată despre ce este vorba!

INGREDIENTE

Chiflă regular (produs decongelat) [făină albă de GRÂU, apă, zahăr, ulei vegetal rafinat nehidrogenat de floarea soarelui, drojdie, sare iodată, agent de tratare al făinii (emulsifianți: esteri mono și diacetil-tartrici ai mono și digliceridelor cu acizi grași, făină albă de GRÂU, agent antiaglomerant: carbonat de calciu, antioxidant: acid ascorbic, enzime) conservant propionat de calciu. Poate conține SEMINȚE DE SUSAN], Carne de pui Junior, (dezosată, tocată, sărată, formată, acoperită cu pesmet, preprajită, coaptă și congelată rapid) [carne de pui 57% (carne de piept de pui, carne pulpă, piele de pui), făină de GRÂU, apă, ulei de floarea soarelui amidon din GRÂU, griș din GRÂU dur, sare, făină de porumb, albumină de ou, pesmet (făină de GRÂU, sare, agenți de afânare E503), ulei de rapiță, drojdie, stabilizator: E450, extract de ardei roșu (E160c). Poate conține urme de: SOIA, MUȘTAR, LAPTE, ȚELINĂ, SO2. Sos McChicken (apă, ulei rapiță, dextroză, amidon din porumb modificat, oțet, GĂLBENUȘ DE OU, sare, zahăr, condimente (conține SEMINȚE DE MUȘTAR), extract de condimente, agent îngroșare E415), Castraveți murați (castraveți, apă, sare, oțet, agent de întărire (E509), aromă naturală, conservant E202).



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel