"Singur acasă". Cum a început, în anii '90, povestea filmului care a devenit nelipsit de Crăciun. Alfred Bulai: E ritualic, așa cum e bradul

Data publicării:
Sursa foto: Singur acasa, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Singur acasa, captură YouTube

Sociologul Alfred Bulai și jurnalistul Val Vâlcu au vorbit despre filmul "Singur acasă".

Sociologul Alfred Bulai și jurnalistul Val Vâlcu au vorbit despre filmul "Singur acasă", într-o ediție specială a emisiunii "Nod în papură". După cum bine știm, acest film a devenit nelipsit din casele românilor, dar și a oamenilor din alte țări, de Crăciun, vizionarea lui transformându-se treptat într-o tradiție.

"Difuzăm ediția asta în 24 decembrie, Probabil că după ce se uită la "Nod în papură" lumea se duce la Pro TV, cred, anul ăsta Pro Tv difuzează "Singur acasă". Poate povestim pentru cei nu mult prea tineri cum a început povestea în '90", a spus jurnalistul Val Vâlcu în deschiderea emisiunii "Nod în papură".

"Să știi că primul film... pe Netflix era un documentar despre filmele care ne-au marcat viața și era foarte interesant. "Singur acasă" era primul. Erau mai multe filme prezentate, vizavi de producțiile lor. La "Singur acasă", el a fost un film care, se gândeau ei, va fi ceva banal, un filmuleț oarecare. Nu se așteptau să aibă cine știe ce succes. S-a și investit puțin în film, au filmat într-o școală cea mai mare parte a filmului. Foarte interesant, toate decorurile s-au fabricat în sala de sport, că la un moment dat trebuie să inunde casa și cum facem să inundăm o casă? Normal, au construit-o într-o piscină. E interesant de văzut filmul că sunt multe detalii", a declarat Alfred Bulai.

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel