Sindromul bizar de care suferă Robbie Williams. De necrezut ce face artistul când doarme

Data publicării:
Robbie Williams, sursa foto Instagram
Descriere foto: Robbie Williams, sursa foto Instagram

Robbie Williams a dezvăluit cu ce sindrom bizar a fost diagnosticat. 

Robbie Williams este unul dintre cei mai apreciați artiști din întreaga lume. Cântărețul și compozitorul englez, nominalizat la premiile Grammy și câștigător al premiilor BRIT a recunoscut că suferă de un sindrom, care este declanșat de somniferele pe care le ia înainte de somn. Deși îi provoacă un somn profund, artistul are momente când se trezește și dă iama la frigider cu pofte de dulce, însă dimineața nu își amintește ce a făcut pe parcursul nopții.

Robbie a mărturisit recent într-un podcast din Anglia că dimineața mintea lui e ca “o coală albă”: “Noaptea mă trezesc, mânânc tot ce găsesc dulce prin casă, dar dimineața nu știu nimic despre asta”. Soția artistului, Ayda a mai povestit că de multe ori îl găsește pe Robbie în bucătărie: “Robbie e somnambul. Când nu știe de el, are o poftă de dulce de neoprit”. 

 

Cântărețul a mai povestit că a mâncat ciocolată în valoare de 23 de lire sterline după ce a luat un anumit tip de somnifer. „Am mâncat ciocolată cât pentru o lună. Eram complet adormit”. Artistul își amintește că pe tot parcursul turneului său, Close Encounters din 2007 „a trait ca un călugăr din punct de vedere al hranei în timpul zilei”, știind că noaptea consumă foarte multe alimente. „Noaptea luam acest medicament pentru somn și apoi mâncam tot minibarul".

 

Robbie Williams a povestit că a încercat timp să reziste acestui sindrom mulți ani, adoptând chiar și un regim alimentar special în timpul zilei. "Am apucătura asta ciudată să mănânc noaptea cred că după ce iau somnifere. Adorm şi dintr-o dată mă trezesc şi mă duc să mănânc. N-o fac cu un scop anume, nici nu-mi dau seama că o fac, dar se întâmplă. Şi când dorm nu mi-e poftă de kale, vreau zahăr, mult zahăr", a explicat cântărețul la un moment dat într-un videoblog al său.

 

Studiile arată că 28% din populaţie suferă de sindromul NS-RED, caracterizat de obiceiuri alimentare neobișnuite în timpul nopţii. Cei care sunt diagnosticați cu acest sindrom se trezesc noaptea, merg în bucătărie și şi mănâncă. A doua zi nu-şi amintesc nimic şi doar vesela murdară arată ce au făcut, menționează Daily Mail. Din păcate, această tulburare poate declanșa afecțiuni grave.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel