"Simțeam că nu mai vreau să trăiesc”. Ed Sheeran, detalii cutremurătoare din lupta cu depresia. Mai multe evenimente triste i-au marcat viața

Data publicării:
Ed Sheeran, captură video Youtube
Descriere foto: Ed Sheeran, captură video Youtube

Ed Sheeran și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai negre perioade din viața sa. 

Ed Sheeran se pregătește de lansarea unui nou album, "Subtract", iar artistul și-a „avertizat” deja fanii că vor putea regăsi printre versurile melodiilor anumite sentimente și gânduri reale, pe care acesta le-a ținut ascunse până acum. 

Într-un interviu acordat pentru presa britanică, cântărețul britanic detaliază incidentele care au contribuit la starea sa emoțională dezechilibrată de anul trecut, printre care se numără și moartea subită a celui mai bun prieten al său și diagnosticul de tumoră al soției sale.

Celebrul artist internațional recunoaște că a fost victima depresiei după pierderea suferită în 2022 a lui Jamal Edwards, un antreprenor muzical, dar cel mai bun prieten al său, acesta murind din cauza unei aritmii cardiace instigate de consumul de cocaină.

Împreună cu descoperirea faptului că soția sa de atunci, Cherry Seaborn, însărcinată, dezvoltase o tumoare care nu a putut fi îndepărtată până la naștere (a fost operată cu succes după ce a adus-o pe cea de-a doua fiică, Jupiter, în luna mai a anului trecut) și cu moartea unui alt prieten, starul australian de cricket Shane Warne, Ed Sheeran a simțit că se prăbușește la propriu, potrivit usatoday

Te-ar putea interesa și: Ed Sheeran, serial-documentar despre viața sa: „Ed Sheeran: Suma a tot ce contează”

Ed Sheeran, mărturisiri din lupta cu depresia

Artistul spune că a gestionat cu greu toate aceste situații neplăcute, care au venit una după alta, motiv pentru care s-a gândit chiar și la varianta de a-și pune capăt zilelor. Ed Sheeran spune că nu ar fi putut ieși niciodată cu bine fără ajutorul unei persoane specializate. 

"Simțeam că nu mai vreau să trăiesc. Ești sub valuri și te îneci. Ești într-un fel în chestia asta. Și nu poți ieși din el", sunt unele dintre declarațiile pe care artistul le-a făcut pentru presa internațională. 

Pentru a trece cu bine peste acea perioadă neagră din viața sa, artistul a început să meargă la un terapeut pentru prima dată în viața lui, recunoscând că "oamenii cred că este ciudat să te duci la un terapeut în Anglia" și, deși experiența l-a ajutat, este realist în ceea ce privește scopul acesteia.

"Ajutorul nu este un buton pe care se apasă, în care ești automat OK. Este ceva care va fi mereu acolo și care trebuie doar gestionat", a continuat artistul. 

 Ce mesaj vrea să transmită prin noul album

Cel mai nou albumul al lui Sheeran, "Subtract", va apărea pe 5 mai, iar acesta confirmă faptul că la începutul anului trecut avea pregătită o versiune diferită. Dar traumele care au apărut i-au schimbat însă planurile.

A scris rapid un ciclu de cântece care să reflecte viața sa actuală și a scos trei cântece de pe album definitiv, pentru că i s-au părut "prea vesele".

Sheeran explică, de asemenea, cum viața este diferită acum, cu doi copii mici și cu soția sa alături de el în turneu. Zilele în care petrecea până la ora 7 dimineața, se trezea la ora 16.00 și cânta la următorul concert au fost înlocuite de cine în familie și diverse activități cu cei mici.

El este sincer în legătură cu consumul de droguri din trecut, spunând că a început să consume "câteva" substanțe în afară de marijuana la vârsta de 20 de ani, dar și-a dat seama că începuse să se transforme într-un obicei acest lucru. Astfel a conștientizat gravitaea lucrurilor și s-a oprit la timp. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel