Simona Trașcă, traumatizată de fostul soț. Vedeta a fost bătută și sechestrată: „A fost un an foarte greu din viața mea”

Data publicării:
Simona Trașcă, sursa instagram
Descriere foto: Simona Trașcă, sursa instagram

Simona Trașcă a trăit clipe grele alături de fostul ei soț. Vedeta s-a căsătorit pe când avea doar 16 ani cu un diplomat libanez. 

Simona Trașcă este una dintre cele mai controversate vedete din România. Chiar dacă este tot timpul veselă și plină de optimism, blondina a trăit clipe de groază alături de fostul ei soț, un diplomat libanez. Simona s-a îndrăgostit nebunește pe când avea doar 16 ani, a fugit de acasă și a crezut că viața ei se va schimba în bine. Coșmarul a pornit din clipa în care vedeta a refuzat să treacă la Islam. 


„În ultimul an de căsătorie și-a dorit să trec la religia lui, la musulmani, iar eu n-am acceptat, deși făceam tot ce zicea el, mă îmbrăcam ca la ei, totul era ca la carte. Din copilărie l-am iubit și-l iubesc foarte mult pe Dumnezeu. Respect toate religiile, doar o iubesc pe a mea. Asta a fost motivul pentru care am renunțat și am băgat divorț de bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, tatăl copilului meu. Nu pot să spun ce-mi făcea și cum se comporta cu mine, dar a fost un an foarte greu din viața mea.

Am divorțat de un diplomat, alături de care aveam o casă imensă, piscină, saună, doamne pentru curățenie, șofer și am ajuns la mama acasă. Am fost nevoită să dorm pe saltea până să mă pun pe picioare. Am încercat să divorțez o dată, mi-a furat copilul, am stat nouă luni, fără el, dar a făcut Dumnezeu o minune foarte mare și mi l-am recuperat când nimeni nu mai credea asta”, a spus Simona Trașcă la Antena Stars. 


Chiar dacă viața cu fostul soț a devenit un coșmar, vedeta nu uită de primii ani de relație, când totul era perfect între cei doi. Simona Trașcă recunoaște că diplomatul libanez a fost și va rămâne marea ei iubire. Chiar dacă a trecut prin momente traumatizante, blondina are doar cuvinte de laudă la adresa fostului soț. 


M-am îndrăgostit de el la 16 ani. A fost dragoste la prima vedere, simțieam ceva frumos, era dragoste. Pentru el am fugit de acasă, mi-a zis că mă ia de nevastă, mi-a chemat părinții, m-a cerut și aia a fost. Fostul meu soț era diplomat, avea o firmă, era un bărbat foarte frumos, foarte puternic, foarte elegant”, a adăugat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel