Simona Trașcă, probleme grave de sănătate din cauza unei sarcini toxice. Ce se întâmplă cu vedeta

Data publicării:
Simona Trașcă, sursa instagram
Descriere foto: Simona Trașcă, sursa instagram

Simona Trașcă stă la pat de mai bine de două săptămâni din cauza unor probleme cu care se confruntă.

Simona Trașcă este urmărită de probleme. După momentele de groază prin care a trecut cu posibilul agresor, vedeta se confruntă cu grave probleme de sănătate. Aceasta a mărturisit că s-a panicat după ce a avut niște crize îngrozitoare și că totul ar fi din cauza unei sarcini toxice pe care a avut-o în trecut.

Mai mult decât atât, blondina a declarat că de două săptămâni stă la pat și a fost la un pas de moarte din cauza durerilor insuportabile pe care le are.

Simona Trașcă a mărturisit că doctorii i-au interzis să mai consume sucuri acidulate, însă nu poate renunța la ele, deși este conștientă de faptul că îi fac rău.

„De aproape două săptămâni. Am făcut o criză de fiere și mi-a fost extrem de rău. Știu că am bila mărită. Știu că nu trebuie să beau sucuri acidulate sau să mănânc anumite chestii, dar n-am respectat niciodată.”, a declarat Simona Trașcă la Antena Stars.

Blondina a mai spus că știe că aceste probleme de sănătate cu care se confruntă în prezent sunt din cauza unei sarcini toxice pe care a avut-o în urmă cu câțiva ani. Doctorii i-au prescris și un tratament, însă aceasta a mărturisit că nu l-a respectat așa cum i-a fost recomandat.

 

„Le am de când am fost gravidă pentru că am avut sarcină toxică și de atunci am rămas cu niște proble, cu ficatul, cu fierea. Am făcut un tratament acum mulți ani de la doctor, mi-a fost bine o perioadă și oricum n-am respectat ce a zis domnul doctor”, a mai adăugat blondina.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel