Simona Trașcă, probleme grave de sănătate. Ce s-a întâmplat cu blondina: "Sunt niște dureri exagerate"

Data publicării:
Simona Trașcă, sursa instagram
Descriere foto: Simona Trașcă, sursa instagram

Problemele de sănătate nu-i dau pace Simonei Trașcă. Vedeta a mărturisit că are dureri insuportabile.

Problemele de sănătate nu-i dau pace Simonei Trașcă. Starea blondinei este pe zi ce trece tot mai gravă. Recent, vedeta a trecut printr-un moment groaznic, după ce a făcut o criză de fiere în timp ce se afla  într-un club de fițe din Capitală, unde sărbătoarea ziua de naștere a unei prietene.

Blondina a avut stări de vomă și amețeală.

„Weekend-ul acesta am fost în club, mă simțeam ceva mai bine, a fost ziua unei prietene. Am băut puțin și iar am avut criză de fiere. Cine a avut așa ceva, știe. Sunt niște dureri exagerate. Un rău incredibil. Am plecat mai devreme când a început să mi se facă rău”, a declarat Simona Trașcă la Antena Stars.

 

Simona Trașcă, probleme de sănătate din cauza unei sarcini toxice

 

Blondina a mai spus că știe că aceste probleme de sănătate cu care se confruntă în prezent sunt din cauza unei sarcini toxice pe care a avut-o în urmă cu câțiva ani. Doctorii i-au prescris și un tratament, însă aceasta a mărturisit că nu l-a respectat așa cum i-a fost recomandat.

 

„Le am de când am fost gravidă pentru că am avut sarcină toxică și de atunci am rămas cu niște proble, cu ficatul, cu fierea. Am făcut un tratament acum mulți ani de la doctor, mi-a fost bine o perioadă și oricum n-am respectat ce a zis domnul doctor”, a spus Simona Trașcă la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel