Simona Trașcă, despre drama care a marcat-o profund: "A murit chinuit în pușcărie"

Data publicării:
Simona Trașcă, sursa instagram
Descriere foto: Simona Trașcă, sursa instagram

Simona Trașcă și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri emoționante despre drama care a marcat-o pe viață.

Simona Trașcă a trecut prin momente cumplite în urmă cu câțiva ani, când fratele ei s-a stins din viață. Simona a recunoscut că a făcut tot ce a putut pentru a-și scăpa fratele din ghearele drogurilor.

„Frate-meu a început să se drogheze în anturaj, noi ne-am prins foarte greu de chestia asta. Atunci nici nu știam de droguri și când îl vedeam amețit, am zis că a băut și el o bere cu băieții pe la părculeț. A fost o luptă foarte grea, oamenii nu înțeleg dacă nu au fost în situația asta că spun că nu am făcut nimic pentru el. Ba da, am făcut tot ce am putut.

Eu sunt singura din familie care are sufletul împăcat că știu că am făcut tot. Pe mine mă suna când era oprit într-un magazin că ajunsese la gesturi extreme pentru droguri”, a declarat Simona Trașcă la Antena Stars.

Simona Trașcă  a mărturisit că există totuși un lucru care nu-i dă pace. Aceasta regretă faptul că fratele ei a murit în chinuri în pușcărie și că familia nu l-a putut lua acasă să-l plângă.

„De multe ori îl internam în spital și speram că se va întâmpla o minune, dar nu mai avea puterea să treacă. Cea mai mare părere de rău este că a murit chinuit în pușcărie și nu am înțeles legea asta de la noi. În momentul în care a murit nici măcar nu ni l-au dat acasă să îl plângem.

Ne-au spus că el este încă deținut și nu am avut parte să mai petrec timp cu el decât cât a durat slujba de înmormântare. Nu am fost lăsați la capelă pentru că este încă deținut. Am fost singura care nu s-a dezlipit de el aproape nicio secundă”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel