Simona Trașcă, cu capul bandajat. Ce a pățit vedeta: „Am fugit din spital”

Data publicării:
Simona Trașcă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Simona Trașcă, sursa foto Instagram

Simona Trașcă a șocat pe toată lumea după ce a apărut cu tot capul bandajat. 

Simona Trașcă este una dintre cele mai controversate vedete din România, dar și una dintre cele mai sexy. Chiar dacă a obișnuit pe toată lumea cu o imagine impecabilă, Simona Trașcă a apărut cu capul bandajat, iar fanii au rămas uimiți. Toată lumea ar fi crezut că vedeta a pățit vreo tragedie, dar în final, focoasa blondină a spus adevărul gol-goluț. 


”Ce mare lucru puteam să pățesc dacă mergeam în picioare? Nu muream. Când am perioadele mele sau zilele mele de stat în casă pun telefonul pe silențios, îmi iau un somnifer și dorm. Nu am avut chef să vorbesc cu nimeni. Nu a fost programată chestia asta, vorbisem de ceva timp cu doctorul, dar nu a avut timp de mine. M-am gândit mai bine și ieri m-am dus peste el la 8 dimineață și i-am zis: ”Domnule doctor, nu plec până nu mă operați, că oricum durează 30 de minute”. I-am zis că vreau să mă operez. I-am zis că nu plec de acolo”, a declarat Simona Trașcă la Antena Stars.


Simona Trașcă a optat pentru o operație de lipoaspirație a bărbiei. Intervenția estetică a fost un real succes, iar blondina nu a avut nevoie de spitalizare. Chiar dacă medicul i-a recomandat să stea în clinică pentru o perioadă de timp, aceasta a decis să plece imediat acasă.


”Mi-am făcut lipoaspirație la bărbia dublă. Trebuie să se lipească aici (n.r. sub bărbie) și am văzut astăzi când mi-a schimbat pansamentele că arăt ok. Am fugit și din spital. Păi ce să caut acolo? Mi-a zis să stau până mă dezmeticesc, dar eu mă simțeam bine și am plecat. Da, am plecat cu mașina. Am ajuns bine acasă, mi-am luat niște somnifere, am dormit. Mă enervau fetele de la clinică, pentru că de fiecare dată când aveam eu liber, domnul doctor era full, așa că m-am trezit ieri dimineață și gata”, a mai zis vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel