Simona Trașcă, amenințată cu moartea. Vedeta a făcut plângere la poliție împotriva bărbatului care o urmărește de patru ani: „Are o obsesie foarte gravă”

Data actualizării: | Data publicării:
Simona Trașcă, sursa instagram
Descriere foto: Simona Trașcă, sursa instagram

Simona Trașcă  a făcut plângere la poliție împotriva bărbatului care o urmărește de patru ani, după ce acesta a amenințat-o cu moartea.

Simona Trașcă trece prin momente groaznice, după ce bărbatul care o urmărește de patru ani a amenințat-o cu moartea. Deși și-au declarat pace în direct la televizor, acum vedeta are din nou probleme cu bărbatul care nu-și mai poate lua gândul de la ea și care ar susține că nu suportă ideea să o vadă alături de un alt bărbat.

Blondina a mărturisit că este îngrozită de această situație și că îi este teamă să mai părăsească locuința.

„Știți prea bine că acest George m-a hărțuit ani de zile. Deja s-a ajuns într-un punct în care chiar nu se mai poate așa. Am făcut plângere la Poliție, sper să se obțină un ordin de protecție și vreau să îi transmit pe această cală că orice pățesc din acest moment este direct responsabil.

A început să mă amenințe efectiv că îmi ia viața. Am foarte multe mesaje de la el în ultima săptămână. Nu are voie să-mi zică faptul că eu nu am voie cu alții și că el preferă să moară cu mine de mână. Asta este expresia pe care o folosește în toate mesajele din ultimele zile.”, a spus îngrozită Simona Trașcă la Antena Stars.

Simona Trașcă a declarat că se teme pentru viața ei, motiv pentru care a apelat la organele legii pentru a evita orice tragedie. Aceasta a cerut ordin de protecție împotriva bărbatului care o terorizează.

„Omul clar are o obsesie foartea gravă, plânge, mă urmărește peste tot. Îmi zice toată lumea, se duce la salon, la restaurante, oriunde merg și eu. Un om normal nu ar face așa ceva. Pentru ce mă caută? Nu vreau să am treabă cu el. Măi băiatule, nu vreau să am treabă cu tine! Vezi-ți de viața ta, o să ajungi Doamne ferește la pușcărie și nu vreau asta. Mă amenință cu toți interlopii, dar unde trăim aici? În junglă? Îmi spune că mă iubește foarte mult și că dacă nu accept să fiu cu el, preferă să moară cu mine de mână.”, a mai spus blondina pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel