Simona Țăranu, diagnostic dur. Prezentatoarea TV, detalii tulburătoare: „Am descoperit că am această boală”

Data publicării:

Simona Țăranu, prezentatoare la Digisport, se confruntă cu probeleme de sănătate, de peste doi ani. 

Simona Țăranu a vorbit despre problemele de sănătate în urmă cu câteva luni, spunând, atunci, plină de încredere, că speră ca tratamentele să aibă rezultatul dorit. Din păcate, starea ei de sănătate nu îi permite, deocamdată, să devină mamă. 

Ce diagnostic a primit prezentatoarea TV

Prezentatoarea TV a început să se simtă rău la începutul pandemiei, însă medicii nu i-au putut da un diagnostic încă de la început. După serii întregi de analize, investigații și tratamente, vedeta a fost informată că suferă de o boală autoimună, iar procesul de vindecare va fi unul complex. 

În vârstă de 35 de ani, prezentatoarea TV își dorește cu ardoare să devină mamă, însă diagnosticul medicilor îi amână planurile. 

Vedeta a venit cu noi detalii despre boala cu care se confruntă. 

„Nu mă simțeam bine, aveam pulsul foarte mărit, mi-am făcut un set de analize și acolo am descoperit că am această boală autoimună. În familie nu sunt boli autoimune.

Foarte multă muncă, stres, nu pot să-mi dau seama ce a declanșat. Eu am descoperit-o cumva în luna mai în 2020 și medicul mi-a zis cumva că ea s-a declanșat cu 3 -4 luni înainte, așadar să zic atunci când s-a declanșat pandemia.

Poate a fost și un atac de panică, poate a fost un stres pe care eu nu l-am conștientizat, dar organismul a reacționat”, a precizat Simona Țăranu pentru Playtech Știri.

Vedeta e sub tratament de doi ani de zile


Vedeta a terminat acum tratamentul și urmează să efectueze o nouă serie de investigații. Deși a fost o perioadă dificilă, ea rămâne încrezătoare că își va găsi vindecarea. 

„Am luat tratament timp de doi ani de zile, am ieșit de sub tratament, dar sunt sub observație pentru că valorile încă nu sunt normale, dar mă simt foarte bine.

În martie repet analizele și sper că lucrurile merg din ce în ce mai bine, eu așa mă simt”, a mai declarat știrista pentru aceeași sursă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel