Simona, soția lui Mihai Constantinescu, îngenunchiată de dorul artistului. Astăzi se împlinesc doi ani de la moartea acestuia: '''Este o zi tristă''

Data publicării:
Mihai Constantinescu, sursa facebook
Descriere foto: Mihai Constantinescu, sursa facebook

Soția regretatului artist, Mihai Constantinescu a făcut confesiuni dureroase, la doi ani de la moartea soțului ei.

 Mihai Constantinescu s-a stins din viață pe data de 29 octombrie 2019, la vârsta de 73 de ani. Regretatul artist și-a petrecut mai mult timp în spital, iar toată lumea s-a rugat ca acesta să se facă bine. Din nefericire, cântărețul s-a stins din viață, lăsând în urma lui multă durere.

Astăzi, la doi ani de la moartea artistului, văduva lui Mihai Constantinescu a făcut declarații dureroase despre cel care i-a fost partener de viață. Simona a declarat că i-a organizat un parastas artistului, unde au luat parte rudele, dar și câțiva dintre apropiații acestuia.

''Este o zi tristă pentru că dorul este foarte mare și foarte greu. Am făcut pomenirea lui Mihai de doi ani sâmbăta trecută. A fost o sâmbătă în care noi toți cei prezenți am trăit momente de liniște și o încărcare spirituală acolo unde își dă el somnul de veci. Sunt sigură că Mihai s-a bucurat și a fost mulțumit să-i fim alături, cu siguranță toți cei care l-au iubit pe Mihai au fost acolo cu mine,'' a declarat Simona Constantinescu, în direct, la Antena Stars.

 

Soția regretatului artist a mărturisit că în ultima perioadă, Mihai Constantinescu nu i-a mai apărut în vis, dar îl simte aproape și primește tot felul de semne din partea lui.

 

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Mihai Constantinescu

 

Mihai Constantinescu a avut probleme grave la inimă. Acesta avea montate la inimă valve biologice. În anul 2017, artistul a fost supus unei alte intervenții pe cord deschis, însă starea lui de sănătate se agrava pe zi ce trece. În cele din urmă, Mihai Constantinescu și-a dat ultima suflare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel